marokko
7 okt 15:49
De laatste keer dat de PAOK-aanvaller binnen de lijnen kwam namens #TeamMarokko dateert alweer van januari 2017, toen tijdens de Afrika Cup waar 'de Leeuwen van de Atlas' in de kwartfinale strandden.
7 okt 15:09
Overtreders riskeren een gevangenisstraf van 3 jaar
7 okt 14:53
Bondscoach Vahid Halilhodžić lijkt nul op het rekest te krijgen, de voor ons zeer verrassende definitieve oproep van de 28-jarige SSC Napoli-back is naar alle waarschijnlijkheid tevergeefs geweest.
7 okt 14:24
Waar de persberichten over het mogelijk geblesseerd uitvallen van een Hakim Ziyech, Romain Saïss én Adel Taarabt uitblijven, bereikte ons wel het nieuws dat de A-kern één back rijker is.
7 okt 14:21
De autoriteiten doen onderzoek naar een mogelijke kabelbaan om de twee steden met elkaar te verbinden
7 okt 13:02
"Ja, ik heb seks gehad en de zwangerschap afgebroken. Vrijheid", leest de poster die gedragen wordt door activiste Ibtissam Lachar.
7 okt 12:38
De ranglijst, die elk vier jaar word vastgesteld, werd 2 oktober bekendgemaakt door Africa Youth Awards
7 okt 12:13
De nieuwe nationale identiteitskaart (CNIE) werd 2 oktober aan het publiek gepresenteerd
7 okt 10:19
Wat een mooie dag had moeten worden is uitgelopen op een flinke domper
6 okt 22:00
Volgens de Portugese media kampt Adel Taarabt met spiervermoeidheid en gaf het aan dat de Marokkaanse voetbalbond op de hoogte is van de gezondheidstoestand van de middenvelder.
6 okt 21:33
In een qua niveau respectabel te noemen competitie bewees de inmiddels 32-jarige topschutter wederom zijn waarde, 1-2 was wat Youssef El Arabi op het scorebord toverde.
6 okt 20:57
Lang wachten wordt beloond, aanstaande woensdag gaat de nieuwe shirtsponsor van de Marokkaanse bond tonen waar voetbalminnend Marokko lang op heeft gewacht.
6 okt 20:00
De twee spelers Anas Zniti en Ismail el Haddad werden beide geselecteerd door bondscoach Vahid Halilhodzic, maar sluiten zich aan bij de selectie van lokaal Marokko.
6 okt 18:21
Het ooit zo stabiele centrum, bestaande uit Medhi Benatia én Romain Saïss, daar kan tijdens de aankomende interlandperiode definitief een streep doorheen.
6 okt 17:46
Waar er nagenoeg op hetzelfde moment het Janazah-gebed werd verricht voor de vader van de 17-jarige aanvaller, stond men in de thuiswedstrijd PSV - VVV Venlo één minuut stil bij het verlies van Mohammed Ihattaren en diens familie.
<< < 90 91 92 93 94 > >>

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
china
terrorisme
tobias rathjen
frankfurt
hubei
koerden
afc ajax
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi