Het laatste nieuws over Marokko
15 dec 16:40
In Casablanca zijn twee mensen om het leven gekomen nadat drie huizen instortten in de buurt Arsat Ben Slama. Het is alweer de derde instorting in enkele maanden tijd.
15 dec 14:16
Marokko krijgt subsidies van Europa om vluchtelingen op te nemen zodat er minder migranten Europees grondgebied bereiken.
15 dec 13:39
Vandaag en morgen vergaderen meer dan 30 landen, de EU en de VN, in Marrakech over Foreign Terrorist Fighters.
15 dec 12:37
Real Madrid speelt de halve finale bij het WK voor clubteams dinsdag in Marrakech in plaats van in Rabat.
13 dec 15:52
In Marokko leven in verhouding enorm veel atheïsten als we een nieuw rapport van het Egyptische Dar al-Itfa (Fatwa organisatie) moeten geloven.
13 dec 15:40
De Marokkaanse kickbokser Badr Hari is goed bevriend met de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov.
12 dec 18:30
Met ruim 2000 winkels en 65 eetgelegenheden is het uitgegroeid tot de grootste en gezelligste overdekte markt van Europa! Een smeltkroes van culturen, producten en heerlijk eten.
12 dec 9:27
De Marokkaanse luchtmacht heeft een overeenkomst getekend met een van de meest geavanceerde bedrijven Lockheed Martin Aeronautics Co.
12 dec 9:17
De 18-jarige Marokkaan Hamza Ouarch heeft in Bahrein de Internationale Competitie voor de recitatie van de heilige Koran gewonnen.
12 dec 9:04
Real Madrid is vanaf aankomende zondag in Marokko om daar te spelen voor de Wereldbeker voor Clubs.
11 dec 19:02
Vrouwen komen in Marokko vaak samen bijeen in hammams om zich te wassen en voor de gezelligheid. Het is een plek waar vrouwen onbezorgd hun gang konden gaan. Hedendaags vrezen zij echter voor hun privacy.
11 dec 18:05
Aan het rijtje 'opmerkelijke smokkel van drugs' kan sinds maandag een nieuw geval toegevoegd worden. Een Marokkaanse vrouw had namelijk 1,9 kilo hasj in haar onderbroek gestopt en hoopte daarmee Spanje in te komen.
11 dec 8:30
MAT Tetouan heeft zich woensdagavond in Rabat niet geplaatst voor de kwartfinales van het WK voor clubteams.
10 dec 17:14
Mooi land hé, dat Marokko? Vinden wij nou ook. Leonardo Dalessandri maakte een prachtige compilatie van beelden die je in Marokko veel tegen komt.
10 dec 16:56
Trainer Fred Rutten van Feyenoord laat Karim El Ahmadi en Miquel Nelom thuis voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen Standard Luik.
10 dec 14:23
De Marokkaanse kickbokser Badr Hari zal tijdens het WK voor Clubteams aanwezig zijn in Marokko om zijn vrienden toe te juichen.
10 dec 11:12
Cheb Khaled is de aanhoudende kritiek spuugzat en heeft zich tijdens een concert in Algiers duidelijk geuit hierover.
10 dec 11:00
Asmae Lmnawar heeft de eervolle taak gekregen om het Marokkaans volkslied te zingen tijdens de openingsceremonie van de FIFA Wereldbeker voor Clubs.
10 dec 10:40
Filmliefhebbers kijken ontzettend uit naar de première van de nieuwe James bond film, die de naam Spectre kreeg.
9 dec 17:53
Het Hof van Beroep in Casablanca heeft zich maandag uitgesproken over de zaak die rapper Mouad Belghouat tegen zijn straf aanspande.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi