Het laatste nieuws uit Marokko
5 nov 18:29
Mensen die zich om medische redenen niet kunnen laten vaccineren kunnen sinds donderdag een vrijstelling krijgen van de vaccinatiepas
5 nov 18:15
Een verpleegster heeft donderdag geprobeerd zelfmoord te plegen vanaf de vierde verdieping van het Al-Razi-ziekenhuis in Marrakech
5 nov 18:04
Het 'Saharawi National Human Rights Committee' van het Polisario-Front heeft vrijdag de vermeende 'Marokkaanse raketaanval' veroordeeld.
5 nov 17:53
Leden van de VN-vredesmissie in de Sahara (MINURSO) zijn in de bufferzone in de Sahara om de vermeende moord op twee Algerijnse vrachtwagenchauffeurs en hun gids te onderzoeken.
5 nov 17:48
De voormalige luchtmachtofficier Mokhtar Mediouni heeft op de Algerijnse televisie opgeroepen tot terreuraanslagen in Marokko.
5 nov 10:53
Het Ministerie van Islamitische Zaken heeft voor vandaag een uniforme preek aangekondigd in alle moskeeën van het land.
4 nov 21:18
Het Ministerie van Volksgezondheid meldt vandaag 9 coronadoden.
4 nov 17:34
Een nieuw drama voor de cast en crew van Indiana Jones 5. Na de uitbraak van het norovirus en de blessure van acteur Harrison Ford is tijdens de opnames in Marokko een cameraman overleden, meldt The Sun.
3 nov 21:50
Maar liefst 2.228.450 mensen hebben sinds de inwerkingtreding van de vaccinatiepas in Marokko een eerste coronaprik laten zetten.
3 nov 21:27
Het Ministerie van Volksgezondheid meldt vandaag 6 coronadoden.
3 nov 21:26
Het Algerijnse besluit om te stoppen met de levering van gas aan Europa via de Maghreb-Europese pijpleiding (EMPL) is "een bron van ernstige bezorgdheid".
3 nov 21:17
De politie in Settat heeft woensdag in de gemeente Nkhila een man opgepakt op verdenking van het doodschieten van drie mensen.
3 nov 20:33
Rabat ontkent de aantijgingen van Algiers over de vermeende droneanval van het Marokkaanse leger waarbij maandag drie Algerijnse burgers om het leven zouden zijn gekomen.
3 nov 19:33
De Marokkaanse auto-export is in de eerste negen maanden van dit jaar opgelopen tot € 5,5 miljard, een nieuw record.
3 nov 19:07
De Canadese farmaceut Resverlogix is in gesprek met Marokkaanse zorgautoriteiten om klinische onderzoeken met het coronamedicijn Apabetalone te doen.
3 nov 19:05
De diplomatieke crisis tussen Marokko en Duitsland lijkt nog niet voorbij. Berlijn houdt vast aan haar standpunt over de Sahara, het belangrijkste knelpunt tussen de twee landen.
3 nov 18:45
De politie in Marrakech heeft een man opgepakt in de moskee nadat een buitenlandse toerist aangifte deed van diefstal.
3 nov 17:53
Het Marokkaanse consulaat in Toronto is dinsdag officieel ingehuldigd.
3 nov 16:48
De Algerijnse autoriteiten houden Marokko verantwoordelijk voor de dood van drie Algerijnse burgers.
3 nov 15:57
De Koninklijke Gendarmerie in Sidi Rahhal Chatai (provincie Berrechid) heeft een 17-jarige jongeman opgepakt nadat hij dinsdag twee mensen heeft doodgeschoten.
<< < 94 95 96 97 98 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi