Laatste nieuws over mars
1 t/m 20 (van 194 artikelen)
27 jul 17:27
De Marokkaanse staat gaat een aanzienlijk belang (ruim 35 procent) in Marsa Maroc verkopen aan Tanger-Med Groep.
02:47
De Verenigde Staten sturen vier miljoen doses van het Modernavaccin naar Indonesië om het land te helpen in de strijd tegen het coronavirus.
29 jun 14:26
De besmettelijke Delta-variant grijpt snel om zich heen in Indonesië en leidt ertoe dat het land het punt van een "catastrofe" nadert, zei het Rode Kruis dinsdag.
24 jun 7:41
China wil in 2033 voor het eerst een bemande missie naar Mars sturen en in de jaren daarna volgen nog meer vluchten naar de 'Rode Planeet'.
21 jun 20:32
De haven van Al Hoceima zal binnenkort worden toegevoegd aan het vlootplan voor de veerverbinding met het Franse Séte.
17 jun 23:27
Marokkaanse diaspora (MRE) die dit jaar met de veerboot vanuit Marokko huiswaarts willen keren kunnen rekenen op een financiële tegemoetkoming van de Marokkaanse overheid.
15 jun 11:06
Israëlische politie zal dinsdag 2.000 extra troepen inzetten om bescherming te bieden aan deelnemers van de vlaggenmars
15 jun 0:03
Na de ingrijpende prijsherziening bij de nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) zullen ook de ticketprijzen voor veerboten tussen Europa en Marokko sterk dalen.
14 jun 21:12
Het is straks ook mogelijk om vanuit het Franse Sète de oversteek te maken naar Nador, en vanuit Marseille naar Tanger-Med.
13 jun 22:43
Stichting Mohammed V gaat ondersteunend personeel inzetten aan boord van passagiersboten vanuit Frankrijk en Italië.
11 mei 2:04
In Casablanca zijn maandag enkele honderden Marokkanen de straat opgegaan uit solidariteit met de Palestijnen in Jeruzalem en de Gazastrook.
25 apr 22:51
Duizenden Jordaniërs namen zondag deel aan landelijke bijeenkomsten ter ondersteuning van Palestijnen in Jeruzalem
5 apr 11:32
Haja Hamdaouia is maandagochtend op 91-jarige leeftijd overleden,
20 mrt 20:17
In Parijs en andere steden in Frankrijk zijn zaterdag duizenden mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen racisme en politiegeweld.
24 feb 8:30
De Indonesische regering heeft berichten tegengesproken dat minister van Buitenlandse Zaken Retno Marsudi donderdag Myanmar bezoekt.
9 feb 10:35
Mars krijgt in de komende dagen drie bezoekers vanaf de aarde. Dat begint dinsdag met de satelliet al-Amal, ontwikkeld door de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).
19 jan 0:02
Bij een Marokkaanse man uit Ierland is maandagavond de gevreesde nieuwe variant van het gemuteerde coronavirus aangetroffen.
4 jan 16:33
Een man in Tanger heeft zondagavond met opzet zijn vrouw aangereden
17:40
Een groep Frans-Marokkaanse vrouwen heeft aangifte gedaan tegen een groep Polisario-aanhangers die Marokkaanse demonstranten belaagden tijdens de recente mars in Parijs
28 nov 18:47
In verschillende steden in Frankrijk zijn zaterdag vele duizenden mensen de straat opgegaan uit protest tegen een veiligheidswet die de verspreiding van beelden van het gezicht van een politieman strafbaar maakt.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi