Laatste nieuws over melilla
21 t/m 40 (van 229 artikelen)
7 feb 16:08
Spanje maakt zich zorgen over het voornemen van Marokko om drones in te zetten nabij de Spaanse exclaves Ceuta en Melilla in Noord-Afrika.
7 feb 15:26
Een Marokkaanse migrant die vastzat in een zinkgat in de wijk Arroyo Mezquita in de Spaanse exclave Melilla is zondag gered door hulpdiensten.
27 jan 11:03
Volgens de Spaanse pers is de nieuwe benaming van de grensovergangen een nieuwe provocatie van Marokko aan het adres van Spanje.
26 jan 20:40
De autoriteiten in Marokko hebben naar verluidt de namen van de grensovergangen gewijzigd.
20 jan 21:24
De Spaanse marine is bezig met het mobiliseren van schepen om hun aanwezigheid nabij de Spaanse enclave Melilla te intensiveren.
6 jan 19:35
Migranten in het detentiecentrum in Melilla demonstreren al enkele dagen tegen het gebruik van geweld door personeel van het migrantencentrum.
3 jan 19:54
Fernando Gutierrez Diaz de Otazu van de Volkspartij (PP) in Melilla heeft de Spaanse regering gevraagd de Marokkaanse viskwekerij te slopen.
30 dec 20:47
De extreemrechtse partij VOX en Partido Popular (PP) in Melilla kunnen zich niet vinden in het standpunt van de federale regering inzake de Marokkaanse viskwekerij nabij de Chafarinas-eilanden.
29 dec 18:39
Het lijkt er op dat Spanje zich neerlegt bij de komst van de Marokkaanse viskwekerij nabij de Chafarinas eilanden.
27 dec 20:29
De sluiting van de grenzen met de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla heeft de Marokkaanse schatkist een extra 4 miljard DH (€ 380 miljoen) opgeleverd.
14 dec 20:35
De Spaanse regering heeft een commissie in het leven geroepen met vertegenwoordigers van minstens zes ministeries om zich voor te bereiden op de eventuele heropening van de grenzen van Ceuta en Melilla.
6 dec 14:19
De toegenomen militaire uitgaven van Marokko is geen bedreiging voor de veiligheid van de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla.
29 nov 20:21
De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken, José Manuel Albares, denkt niet dat de Marokkaanse viskwekerij gevolgen zal hebben voor de relatie tussen Spanje en Marokko.
25 nov 21:27
Het Spaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft protest aangetekend bij de Marokkaanse ambassade in Madrid vanwege de komst van een viskwekerij nabij Nador.
23 nov 20:45
De extreemrechtse politieke partij VOX in Melilla heeft zich kritisch uitgelaten over de voorwaarden die Marokko schept voor een heropening van de grens met Ceuta en Melilla.
23 nov 20:19
De rechtbank in Ceuta heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden wegens het inzetten van een drone voor het transporteren van drugs tussen Marokko en Spanje.
19 nov 18:59
Spanje maakt zich zorgen dat Marokko en Israël een gezamenlijke militaire basis zullen vestigen in de buurt van de Spaanse enclave Melilla.
19 nov 18:15
Marokko wil dat Spanje de situatie van Marokkaanse grensarbeiders regulariseert als onderdeel van de overeenkomst om de grenzen met de twee enclaves te heropenen.
23 okt 20:13
Naar verluidt zullen de Marokkaanse autoriteiten op 1 november de maritieme passagiersverbindingen met buurland Spanje heropenen.
4 okt 18:31
Madrid heeft Rabat ruim 90 quads aangeboden als onderdeel van het ondersteuningsprogramma waarbij Marokko politieagent speelt voor Europa.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi