Laatste nieuws over mensenrechten
41 t/m 60 (van 478 artikelen)
27 mei 12:23
Israël heeft zich met zijn recente luchtaanvallen op de Gazastrook mogelijk schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden, aldus VN-mensenrechtencommissaris Michelle Bachelet.
27 mei 4:03
De Franse president Emmanuel Macron brengt een bezoek aan Rwanda.
26 mei 12:25
De Polisario-'president' Brahim Ghali heeft er mee ingestemd om middels videoconferentie voor de rechter te verschijnen.
20 mei 14:53
Bondskanselier Angela Merkel wil dat er "indirect" wordt gesproken met de verzetsbeweging Hamas in de Gazastrook om te proberen een einde te maken aan het al 10 dagen durende oorlogsgeweld.
18 mei 20:18
De Spaanse justitie heeft de mensenrechtenzaak tegen Polisario-'president' Ghali heropend, de kwestie is de oorzaak van de diplomatieke crisis tussen Spanje en Marokko.
11 mei 17:57
De FIFA heeft geïnteresseerde confederaties en landen tijdens een virtuele bijeenkomst bijgepraat over de mensenrechtensituatie in Qatar.
11 mei 11:41
De Verenigde Naties hebben hun grote zorg uitgesproken over de escalatie van het geweld in Israël en de bezette Palestijnse gebieden.
11 mei 3:57
China heeft maandag geëist dat de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk een videoconferentie van de Verenigde Naties (VN) over Pekings onmenselijke optreden tegenover moslims annuleren.
7 mei 23:26
De Polisario-leider Brahim Ghali moet op 1 juni voor de Spaanse rechtbank verschijnen.
7 mei 0:52
In 2020 zijn 213 gevangen overleden in Marokkaanse detentiecentra of in ziekenhuizen
5 mei 12:11
Belangenorganisatie Privacy First heeft grote bezwaren tegen het invoeren van een vaccinatiebewijs.
4 mei 23:15
De recente uitzetting van de Australisch-Saoedische Usama Al-Husaini door Marokko aan Saoedi-Arabië is in strijd met internationaal gewoonterecht van non-refoulement.
4 mei 3:18
Egypte heeft een contract getekend met Frankrijk om dertig Rafale-gevechtsvliegtuigen te kopen.
3 mei 19:32
Duitsland heeft maandag een recent rapport van Human Rights Watch (HRW) afgewezen waarin staat dat Israël zich schuldig maakt aan apartheid
3 mei 0:36
De onderzoeksrechter van het Gerechtshof in Madrid heeft een bevel uitgevaardigd om onderzoek te doen naar meerdere aantijgingen van foltering door Polisario-leider Brahim Ghali.
2 mei 20:10
Meerdere slachtoffers van het Polisario-Front hebben zich zaterdag verzameld voor de ingang van het ziekenhuis in Noord-Spanje waar Brahim Ghali vermoedelijk werd behandeld
30 apr 3:36
Een gedetineerde van de Amerikaanse marinebasis en gevangenis voor terreurverdachten Guantanamo Bay gaat bij de Verenigde Naties een klacht indienen
27 apr 9:51
Israël maakt zich schuldig aan apartheid tegen Palestijnen en moet hiervoor vervolgd worden, stelt Human Rights Watch.
26 apr 18:57
Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen ziet "geen enkele rechtvaardiging" voor de manier waarop ze onlangs bij een bezoek aan de Turkse president Reccep Erdogan werd behandeld.
23 apr 23:06
De Internationale Organisatie voor Mensenrechten en Verdediging van de Openbare Vrijheid (IOHRDPF) heeft Spanje verzocht de leider van het Polisario-Front, Brahim Ghali, te arresteren.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi