Laatste nieuws over mensenrechten
81 t/m 100 (van 495 artikelen)
7 apr 11:28
Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wil met bondgenoten praten over een mogelijke boycot van de Winterspelen van Peking 2022.
6 apr 17:33
De voorzitters van de Europese Commissie en de raad van EU-regeringsleiders hebben een "vrijmoedig" gesprek gehad met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
5 apr 17:37
De Israëlische autoriteiten hebben sinds begin dit jaar 230 Palestijnse kinderen gearresteerd.
31 mrt 19:05
De Belgische regering gaat in beroep tegen het vonnis om binnen dertig dagen de coronamaatregelen in het land op te heffen.
31 mrt 1:08
Wereldwijd is het slechter gesteld met de mensenrechten.
06:35
De Amerikaanse minister Antony Blinken van Buitenlandse Zaken waarschuwde zaterdag dat de sancties van China tegen twee Amerikanen, die de behandeling van Oeigoeren door Peking hebben veroordeeld, "ongegrond" zijn.
27 mrt 16:39
De Deense voetballers sluiten aan bij de actie die het Nederlands elftal heeft opgezet om aandacht te vragen voor de situatie van arbeidsmigranten in Qatar.
27 mrt 16:33
Een aantal winkels van H&M in China is gesloten na de storm van kritiek op politieke uitingen van de modeketen.
26 mrt 14:27
Steeds meer buitenlandse kledingmerken raken verwikkeld in de controverse over katoen afkomstig uit de Chinese regio Xinjiang, waar veel Oeigoeren in "heropvoedingskampen" leven.
26 mrt 14:20
Het Nederlands elftal gaat zaterdag rond de thuiswedstrijd tegen Letland aandacht vragen voor de situatie van arbeidsmigranten in Qatar.
25 mrt 17:22
Na kledingketen H&M ligt nu ook Nike onder vuur in China, omdat het Amerikaanse sportmerk vanwege zorgen over dwangarbeid geen katoen meer gebruikt uit de Chinese provincie Xinjiang.
24 mrt 19:31
Op Chinese sociale media roepen gebruikers elkaar op om producten van kledingketen Hennes & Mauritz (H&M) niet meer te kopen.
17 mrt 12:59
De Europese Unie straft vier Chinese functionarissen en een instantie of bedrijf voor het schenden van de mensenrechten van Oeigoeren.
11 mrt 18:04
Het leger van het Zuidoost-Aziatische land Myanmar begaat waarschijnlijk "misdaden tegen de menselijkheid", zegt een topexpert van de Verenigde Naties.
8 mrt 11:35
ProFans, een landelijke organisatie van voetbalsupporters in Duitsland, heeft de nationale voetbalbond opgeroepen het WK van 2022 in Qatar te boycotten.
5 mrt 21:21
Het kabinet gaat de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten aanpassen na een kritisch rapport van een evaluatiecommissie.
5 mrt 19:03
De Marokkaanse sheikh Mohamed Fizazi heeft in een video de beschuldigingen van misbruik en marteling van gevangenen in Marokko ontkend
5 mrt 3:10
De Verenigde Staten hebben donderdag (lokale tijd) nieuwe handelssancties aangekondigd tegen Myanmar als reactie op de staatsgreep van het leger begin februari.
3 mrt 19:10
De afgelopen vier decennia hebben meerdere activisten Algerije beschuldigd de rechten van Sahrawi te hebben geschonden.
2 mrt 14:46
De Egyptische autoriteiten voerden executies uit tegen 11 gevangenen in een gevangenis in het noorden van het land.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi