Laatste nieuws over mensenrechten
121 t/m 140 (van 547 artikelen)
4 mei 23:15
De recente uitzetting van de Australisch-Saoedische Usama Al-Husaini door Marokko aan Saoedi-Arabië is in strijd met internationaal gewoonterecht van non-refoulement.
4 mei 3:18
Egypte heeft een contract getekend met Frankrijk om dertig Rafale-gevechtsvliegtuigen te kopen.
3 mei 19:32
Duitsland heeft maandag een recent rapport van Human Rights Watch (HRW) afgewezen waarin staat dat Israël zich schuldig maakt aan apartheid
3 mei 0:36
De onderzoeksrechter van het Gerechtshof in Madrid heeft een bevel uitgevaardigd om onderzoek te doen naar meerdere aantijgingen van foltering door Polisario-leider Brahim Ghali.
2 mei 20:10
Meerdere slachtoffers van het Polisario-Front hebben zich zaterdag verzameld voor de ingang van het ziekenhuis in Noord-Spanje waar Brahim Ghali vermoedelijk werd behandeld
30 apr 3:36
Een gedetineerde van de Amerikaanse marinebasis en gevangenis voor terreurverdachten Guantanamo Bay gaat bij de Verenigde Naties een klacht indienen
27 apr 9:51
Israël maakt zich schuldig aan apartheid tegen Palestijnen en moet hiervoor vervolgd worden, stelt Human Rights Watch.
26 apr 18:57
Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen ziet "geen enkele rechtvaardiging" voor de manier waarop ze onlangs bij een bezoek aan de Turkse president Reccep Erdogan werd behandeld.
23 apr 23:06
De Internationale Organisatie voor Mensenrechten en Verdediging van de Openbare Vrijheid (IOHRDPF) heeft Spanje verzocht de leider van het Polisario-Front, Brahim Ghali, te arresteren.
20 apr 17:08
Leden van het Comité voor Justitie, Wetgeving en Mensenrechten hebben premier Saad Eddin El Othmani schriftelijk om opheldering gevraagd over de hongerstaking van Slimane Raissouni en Omar Radi
10 apr 15:50
De militaire junta van Myanmar heeft vrijdag negentien mensen ter dood veroordeeld.
8 apr 14:14
Landen kunnen hun burgers verplichten zich te laten inenten, oordeelt het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.
7 apr 11:28
Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wil met bondgenoten praten over een mogelijke boycot van de Winterspelen van Peking 2022.
6 apr 17:33
De voorzitters van de Europese Commissie en de raad van EU-regeringsleiders hebben een "vrijmoedig" gesprek gehad met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
5 apr 17:37
De Israëlische autoriteiten hebben sinds begin dit jaar 230 Palestijnse kinderen gearresteerd.
31 mrt 19:05
De Belgische regering gaat in beroep tegen het vonnis om binnen dertig dagen de coronamaatregelen in het land op te heffen.
31 mrt 1:08
Wereldwijd is het slechter gesteld met de mensenrechten.
28 mrt 6:35
De Amerikaanse minister Antony Blinken van Buitenlandse Zaken waarschuwde zaterdag dat de sancties van China tegen twee Amerikanen, die de behandeling van Oeigoeren door Peking hebben veroordeeld, "ongegrond" zijn.
27 mrt 16:39
De Deense voetballers sluiten aan bij de actie die het Nederlands elftal heeft opgezet om aandacht te vragen voor de situatie van arbeidsmigranten in Qatar.
27 mrt 16:33
Een aantal winkels van H&M in China is gesloten na de storm van kritiek op politieke uitingen van de modeketen.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi