Laatste nieuws over mensenrechten
121 t/m 140 (van 367 artikelen)
2 feb 10:34
Een feestelijk bezoekje van een oud echtpaar uit Marokko aan hun dochter in België is uitgelopen in een compleet drama.
25 jan 13:06
De Britse veiligheidsdienst MI5 was volledig op de hoogte van schokkende martelpraktijken door de Amerikaanse autoriteiten in Guantánamo Bay.
5 jan 18:00
Uitvoerders van het schurkenregime in Israël heeft zich opnieuw op bloedige wijze laten horen. En u hoorde er waarschijnlijk helemaal niets over!
4 jan 12:46
Jozias van Aartsen, de burgemeester van Den Haag, heeft keihard uitgehaald naar de Tweede Kamer om de motie 'salafismeverbod'.
27 dec 13:49
De Israëlische politie heeft zaterdag in Jeruzalem een Palestijn doodgeschoten.
23 dec 15:45
Het Grieks parlement heeft unaniem ingestemd met een resolutie die de regering oproept om Palestina als staat te erkennen.
23 dec 9:44
Rusland maakt zich bij de bombardementen op Syrië mogelijk schuldig aan oorlogsmisdaden.
16 dec 15:59
Het Openbaar Ministerie is in hoger beroep gegaan tegen de vrijspraak van de Bredase rapper Ismo, die zich zogenaamd discriminerend zou hebben uitgelaten over Joden en homo's.
14 dec 19:51
Voorvechters van homorechten hebben in Marokko een online petitie geopend dat gericht is aan de Marokkaanse minister van Justitie.
2 dec 13:04
De geplande sluiting door de VS van de gevangenis voor terreurverdachten op Guantánamo Bay op Cuba is weer een stuk verder weg.
27 nov 16:06
Het dragen van gezichtsbedekkende kleding is voortaan niet meer toegestaan in het onderwijs, zorginstellingen, overheidsgebouwen en in het openbaar vervoer.
26 nov 13:08
Het Iraaks leger meldt dat een aanval van Frankrijk op een basisschool in Mosul voor 28 dode kinderen heeft gezorgd.
16 nov 8:28
Vijf Jemenitische gedetineerden zijn vanuit het Amerikaanse gevangenenkamp Guantánamo Bay op Cuba, overgebracht naar de Verenigde Arabische Emiraten.
12 nov 13:40
Mensen die hun boetes wel willen maar niet kunnen betalen omdat ze simpelweg geen geld hebben, zijn ten onrechte door de overheid beroofd van hun vrijheid.
10 nov 16:00
Het huwelijk tussen Human Rights Watch en Marokko zal nooit een voorbeeldrelatie zijn of worden, zo blijkt uit de nieuwste ontwikkelingen.
4 nov 16:18
Een mensenrechtenorganisatie die opkomt voor Palestijnen heeft aan de bel getrokken over seksueel misbruik van kinderen in handen van de zionistische autoriteiten.
30 okt 12:55
De laatste Brit die vastzat in de Amerikaanse gevangenis voor verdachte terroristen, Guantanamo Bay, is vrijdag vrijgelaten.
08:45
De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties waarschuwt dat het geweld tussen Palestijnen en de zionisten kan escaleren tot een catastrofe. Said Raad al-Hussein noemde woensdag in Genève de crisis extreem gevaarlijk.
27 okt 12:01
Het geschil tussen Israël en de Palestijnen over de heilige Tempelberg is nog eens verder aangewakkerd.
21 okt 16:22
De Marokkaanse minister van Justitie heeft in gesprek met PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch zijn ambities uitgesproken.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi