Laatste nieuws over mexico
1 t/m 20 (van 94 artikelen)
13 jul 22:33
Het dodental door het coronavirus ligt in Latijns-Amerika voor het eerst hoger dan in Noord-Amerika.
13 jul 12:21
Midden- en Zuid-Amerika zijn samen na Europa de zwaarst getroffen regio door het coronavirus, meldt persbureau AFP op basis van een eigen telling.
24 jun 6:21
In Latijns-Amerika zijn tot dusver meer dan 100. 000 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus, blijkt uit een telling van persbureau Reuters.
20 jun 9:38
De Mexicaanse president Andres Manuel Lopez Obrador heeft vrijdag toegegeven dat hij vorig jaar persoonlijk opdracht heeft gegeven een zoon van de beruchte Mexicaans drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán Loera vrij te laten.
7 jun 8:01
Bij een aanval op een revalidatiecentrum in Mexico zijn zaterdag (lokale tijd) tien mensen omgekomen.
5 jun 9:25
Ook in Mexico zijn mensen de straat op gegaan uit protest tegen politiegeweld. Zij willen dat de autoriteiten zich verantwoorden voor de dood van een man in een politiecel.
2 jun 6:20
Het dodental als gevolg van het coronavirus in Mexico is opgelopen tot boven de 10. 000.
19 mei 1:26
Eén van de kopstukken van het Mexicaanse Sinaloa-kartel is afgelopen zaterdag vermoord in Culiacán, de hoofdstad van de deelstaat Sinaloa.
12 apr 21:49
Oliekartel OPEC, Saoedi-Arabië, Rusland en andere olieproducerende landen zijn het zondagavond alsnog eens geworden over beperking van de productie met 9,7 miljoen vaten per dag voor de maanden mei en juni.
20 jan 21:09
Ook is de helikopter, de handelswaar en alle apparatuur aan boord in beslag genomen.
18 okt 10:06
Een zoon van de beruchte Mexicaans drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán Loera is in het noordwesten van Mexico korte tijd vastgehouden.
7 sep 19:18
Het kleine vliegtuig dat vrijdag neerstortte in een buitenwijk van Tanger blijkt een helikopter te zijn van een koerier voor het Mexicaanse drugskartel
17 jul 17:06
De Mexicaanse drugsbaron Joaquín Guzmán Loera, bekend als El Chapo, is woensdag in de rechtbank in New York veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.
6 jul 13:13
De Verenigde Staten gaan snel beginnen met het uitzetten van illegale migranten. Dat heeft president Donald Trump vrijdag laten weten.
13 feb 13:17
Na successen als Roma en Narcos zet Netflix de komende twee jaar zwaar in op Mexico.
5 jan 12:52
De Amerikaanse president Donald Trump zegt desnoods de noodtoestand uit te roepen om een muur aan de grens tussen de VS en Mexico te kunnen bouwen zonder goedkeuring van het Congres.
26 nov 9:33
De Amerikaanse autoriteiten hebben al het grensverkeer tussen San Diego en de Mexicaanse grensplaats Tijuana stilgelegd.
29 mei 12:20
Waar Ayoub El Kaabi zich momenteel volop aan het voorbereiden is op het aanstaande WK, klopt er binnenkort misschien een nieuwe werkgever aan bij z'n club RS Berkane.
28 feb 9:20
Donald Trump mag wat de rechter betreft een muur laten bouwen op de Amerikaanse grens met Mexico.
24 feb 20:10
De lancering zal plaatsvinden in Mexico.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi