Laatste nieuws over mexico
61 t/m 80 (van 116 artikelen)
9 feb 12:05
Waris Ahluwalia, de Amerikaanse acteur die onder andere bekend is van The Grand Budapest Hotel, is geweigerd in een vliegtuig.
11:06
De achttienjarige Amerikaanse rijkeluiszoon Ethan Couch, die in de Amerikaanse staat Texas stomdronken vier mensen doodreed maar niet de cel inging, is door Mexico uitgeleverd aan de VS en donderdag op het vliegtuig gezet.
9 nov 12:06
In het noorden van Mexico hebben onbekenden vijf mannen gedood. De mannen zijn vastgebonden, geslagen, geschopt en uiteindelijk met een schot door het hoofd vermoord.
3 nov 12:02
Vier vissers zijn dinsdag na een maand op zee dobberen gered door de Mexicaanse marine.
2 nov 16:11
Drie Mexicanen zijn afgelopen week in Marokko gearresteerd voor hun betrokkenheid bij een bankdiefstal op klaarlichte dag in Casablanca.
9 okt 10:43
De voortvluchtige Mexicaanse drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán heeft een beloning van 100 miljoen dollar (88 miljoen euro) gezet op het hoofd van de Amerikaanse magnaat Donald Trump.
13 aug 16:25
Mexico wil dat moeders hun baby's meer borstvoeding geven. Daarom mogen ziekenhuizen geen gratis poeder voor flesvoeding aan ouders geven.
14 jul 16:27
De Mexicaanse drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán moet hulp hebben gehad van gevangenismedewerkers tijdens zijn ontsnapping.
12 jul 17:59
Een van de grootste criminelen in Mexico, drugsbaas Joaquin 'El Chapo' Guzmán, is voor de tweede keer ontsnapt uit de gevangenis. Dat meldt de BBC zondag.
19 mei 15:20
Een jongetje van zes jaar is in Mexico vorige week door een groepje tieners gemarteld waarna hij overleed. Dat gebeurde tijdens een luguber ontvoeringsspel.
9 mrt 17:22
In een leegstaand magazijn in Mexico City hebben duizenden spinnen hun kamp opgeslagen. Dat zorgt voor uiterst zeldzame taferelen.
20:55
Een tankwagen is donderdag in Mexico-Stad ontploft bij een ziekenhuis voor zwangere vrouwen en kinderen.
6 okt 13:45
In het zuiden van Mexico hebben enkele duizenden mensen zondag geprotesteerd na de vondst van een massagraf.
16 jul 16:34
De Mexicaanse politie heeft dinsdag 458 kinderen gered die seksueel misbruikt werden en gedwongen werden om te bedelen.
21:33
Het Nederlands elftal heeft in Fortaleza de kwartfinale van het WK bereikt door met 2-1 te winnen van Mexico.
9 jun 17:38
De Marokkaanse minister van Communicatie en regeringswoordvoerder Mustapha El Khalfi heeft hard uitgehaald naar televisiezenders en Mexicaanse series.
23 mei 18:17
Marokko en Mexico gaan samenwerken op het gebied van de hervorming van de gezondheidszorg, capaciteitsopbouw en toegang tot zorg.
9 apr 16:09
Zeker twaalf kinderen die zes jaar geleden verdwenen uit een kindertehuis in Mexico-stad blijken illegaal te zijn geadopteerd door leden van de christelijke sekte die het tehuis runde.
28 mrt 9:47
Voorvechters van vrouwenrechten vragen internationale hulp voor het lot van arme inheemse Mexicaanse vrouwen.
28 feb 11:58
Mexicaanse militairen zijn erachter gekomen hoe Joaquin 'El Chapo' Guzman zo lang uit handen van de politie wist te blijven.v
<< < 2 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi