Laatste nieuws over middellandse zee
1 t/m 20 (van 66 artikelen)
16 okt 16:56
De leiders van de 27 EU-lidstaten roepen Turkije "met klem" op de nieuwe "provocaties" in de oostelijke Middellandse Zee te stoppen.
13 okt 11:21
Griekenland weigert verder te praten met Turkije terwijl een Turkse onderzoeksschip actief is in betwiste wateren.
8 okt 15:16
Ondanks een reeks conflicten willen de NAVO-lidstaten Griekenland en Turkije met elkaar in gesprek blijven en proberen stappen te zetten die onderling vertrouwen aanmoedigen.
13 sep 13:47
Het Turkse onderzoeksschip Oruc Reis is zondag teruggekeerd van een missie in de buurt van Kreta.
4 sep 15:59
Griekenland en Turkije hebben inmiddels gesprekken op militair niveau gevoerd over hun onderlinge spanningen over omstreden Turkse gasboringen.
1 sep 14:53
Buitenlandse toeristen bleven ook na de strenge lockdown weg uit Spanje.
28 aug 15:30
De Europese Unie dreigt met nieuwe sancties tegen Turkije als Ankara niet bereid is tot diplomatiek overleg over de omstreden gas- en olieboringen in de Middellandse Zee.
28 aug 13:34
De Britse graffitikunstenaar Banksy heeft geld gedoneerd aan een organisatie die bootvluchtelingen op de Middellandse Zee helpt met een reddingsschip, meldt de Britse krant The Guardian.
27 aug 9:15
De Amerikaanse president Donald Trump bemoeit zich met het conflict tussen Griekenland en Turkije over het oostelijke deel van de Middellandse Zee.
26 aug 13:18
Griekenland houdt vanaf woensdag samen met Frankrijk, Italië en Cyprus militaire oefeningen in de Middellandse Zee ten zuiden van Kreta.
26 aug 12:21
Turkije zal geen concessies doen als het gaat om de oostelijke Middellandse Zee. Dat zei de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag.
20:33
Turkije heeft een gasveld ontdekt in de Zwarte Zee, heeft president Recep Tayyip Erdogan bekendgemaakt.
19 aug 20:21
Voor de kust van het Noord-Afrikaanse Libië zijn minstens 45 bootvluchtelingen verdronken die op weg waren naar Europa.
14 aug 8:50
De ministers van Buitenlandse Zaken van de EU-landen houden vrijdagmiddag een ingelaste videovergadering over de relatie met Wit-Rusland en die met Turkije.
13 aug 20:56
De Turkse president Erdogan heeft gewaarschuwd voor de gevolgen als een Turks onderzoeksschip in de Middellandse Zee wordt aangevallen.
13 aug 10:32
Frankrijk stuurt het marineschip de Lafayette met twee gevechtsvliegtuigen van het type Rafale naar de oostelijke Middellandse Zee.
26 jul 18:08
Spanje is veilig voor de Spanjaarden en veilig voor toeristen. Het coronavirus is er onder controle.
23 jul 12:08
President Emmanuel Macron dringt aan op Europese sancties tegen partijen die de territoriale wateren van Griekenland en Cyprus in het oosten van de Middellandse Zee schenden.
12 jul 13:54
Nederlandse reizigers onderweg naar de Middellandse Zee en andere bestemmingen in het zuiden, kunnen in Frankrijk behoorlijke vertraging oplopen.
18 jun 18:47
De NAVO stelt een onderzoek in naar een recente Turks-Franse confrontatie op de Middellandse Zee.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi