Laatste nieuws over middellandse zee
21 t/m 40 (van 79 artikelen)
28 aug 13:34
De Britse graffitikunstenaar Banksy heeft geld gedoneerd aan een organisatie die bootvluchtelingen op de Middellandse Zee helpt met een reddingsschip, meldt de Britse krant The Guardian.
27 aug 9:15
De Amerikaanse president Donald Trump bemoeit zich met het conflict tussen Griekenland en Turkije over het oostelijke deel van de Middellandse Zee.
26 aug 13:18
Griekenland houdt vanaf woensdag samen met Frankrijk, Italië en Cyprus militaire oefeningen in de Middellandse Zee ten zuiden van Kreta.
26 aug 12:21
Turkije zal geen concessies doen als het gaat om de oostelijke Middellandse Zee. Dat zei de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag.
21 aug 20:33
Turkije heeft een gasveld ontdekt in de Zwarte Zee, heeft president Recep Tayyip Erdogan bekendgemaakt.
19 aug 20:21
Voor de kust van het Noord-Afrikaanse Libië zijn minstens 45 bootvluchtelingen verdronken die op weg waren naar Europa.
14 aug 8:50
De ministers van Buitenlandse Zaken van de EU-landen houden vrijdagmiddag een ingelaste videovergadering over de relatie met Wit-Rusland en die met Turkije.
13 aug 20:56
De Turkse president Erdogan heeft gewaarschuwd voor de gevolgen als een Turks onderzoeksschip in de Middellandse Zee wordt aangevallen.
13 aug 10:32
Frankrijk stuurt het marineschip de Lafayette met twee gevechtsvliegtuigen van het type Rafale naar de oostelijke Middellandse Zee.
26 jul 18:08
Spanje is veilig voor de Spanjaarden en veilig voor toeristen. Het coronavirus is er onder controle.
23 jul 12:08
President Emmanuel Macron dringt aan op Europese sancties tegen partijen die de territoriale wateren van Griekenland en Cyprus in het oosten van de Middellandse Zee schenden.
12 jul 13:54
Nederlandse reizigers onderweg naar de Middellandse Zee en andere bestemmingen in het zuiden, kunnen in Frankrijk behoorlijke vertraging oplopen.
18 jun 18:47
De NAVO stelt een onderzoek in naar een recente Turks-Franse confrontatie op de Middellandse Zee.
6 mei 3:47
De Italiaanse autoriteiten hebben het Duitse reddingsschip de Alan Kurdi aan de ketting gelegd, omdat het schip niet aan alle maatstaven zou voldoen.
3 feb 15:12
Februari is ook in Frankrijk en Spanje met buitengewoon zacht weer begonnen. Aan de Côte d'Azur is het volgens plaatselijke media zomers.
26 dec 12:17
De Spaans kustwacht heeft woensdag ongeveer tweehonderd migranten uit de Middellandse Zee gered. Velen van hen zaten in geïmproviseerde bootjes, aldus de kustwacht.
13 jul 14:04
De hittegolf die Frankrijk eind vorige maand teisterde, heeft het water in de Middellandse Zee extreem verwarmd.
3 jul 19:46
Een gezochte extremist heeft zichzelf opgeblazen in de Tunesische hoofdstad Tunis nadat hij was omsingeld door de politie.
8 jun 11:19
Het plastic dat de Middellandse Zee vervuilt is voor een groot deel afkomstig van populaire vakantiebestemmingen als Barcelona, Venetië, en Tel Aviv. Dat staat in het rapport Stop the Flood of Plastic dat het Wereld Natuur Fonds vrijdag publiceert.
21 mei 22:19
De Marokkaanse Koninklijke marine heeft maandagochtend 169 migranten gered op de Middellandse Zee
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi