Laatste nieuws over migratie
41 t/m 60 (van 417 artikelen)
18 jun 16:40
De Amerikaanse president Donald Trump mag een programma dat honderdduizenden migranten beschermt tegen uitzetting niet beëindigen.
11 jun 17:38
Zeker 51 Afrikaanse migranten en een 48-jarige Tunesische kapitein zijn deze week om het leven gekomen toen het overvolle schip waarop zij zaten, zonk voor de kust van Tunesië.
7 jun 10:26
Griekenland heeft de lockdown die geldt voor vluchtelingenkampen vanwege het coronavirus met twee weken verlengd.
12:19
De Immigratie- en Naturalisatiedienst IND heeft verzuimd om voorafgaande aan de uitzetting van een Bahreinse asielzoeker informatie in te winnen bij de Nederlandse ambassadeur in Bahrein.
31 mei 13:56
Griekenland wil het hek op de grens met Turkije langs de rivier de Evros sterk uitbreiden om vluchtelingen buiten de deur te houden.
29 mei 16:11
Het kabinet wil dat het nieuwe inburgeringsstelsel er zo snel mogelijk komt. Als de Kamer het wetsvoorstel snel genoeg behandelt, kan het nieuwe systeem vanaf 1 juli 2021 ingaan.
8 mei 17:22
De Griekse grenspolitie heeft met scherp geschoten bij de schermutselingen begin maart aan de Grieks-Turkse grens.
7 mei 17:54
Het uitgaansverbod in Spanje beroofde miljoenen Spaanse burgers van hun vrijheid. Voor anderen resulteerde de lockdown echter in een nieuw gewonnen vrijheid.
23 apr 10:04
Twee migranten zijn op het Griekse eiland Lesbos beschoten met een jachtgeweer.
22 apr 8:09
De immigratiestop die president Donald Trump maandag aankondigde zal vooralsnog voor zestig dagen gelden. De president bevestigde dinsdag tijdens een persconferentie dat hij immigratie in de VS opschort.
21 apr 9:20
De Amerikaanse president Donald Trump sluit mede vanwege het coronavirus voorlopig de grenzen helemaal voor immigranten.
9 apr 9:06
Kinderen van Somalische migranten doen dit het meest en die van Surinaamse en Marokkaanse migranten het minst.
29 mrt 13:33
Zo'n zeshonderd bewoners van een Duits opvangcentrum voor migranten zijn in quarantaine geplaatst.
27 mrt 16:17
Vluchtelingen en migranten die aan de Turks-Griekse grens bivakkeerden omdat ze de EU in willen, zijn er volgens Turkse media op eigen verzoek weggehaald.
25 mrt 15:26
Het televisieprogramma Buitenhof van de VPRO hoeft zijn uitzending niet te rectificeren. De rechtbank in Lelystad oordeelde woensdag dat er geen grond is om deze eis van politicus Thierry Baudet in te willigen.
9 mrt 11:49
Turkije moet vluchtelingen en migranten weghalen bij de grens met Griekenland. Dat zei Europees commissievoorzitter Ursula von der Leyen maandag.
6 mrt 9:23
De spanning in het grensgebied tussen Griekenland en Turkije blijft om te snijden. Griekse veiligheidstroepen gebruikten wederom een waterkanon om mensen terug te drijven die zich hadden verzameld bij de grens.
12:38
Turken schieten volgens Athene met traangas op Griekse grensbewakers tijdens schermutselingen met mensen die illegaal Griekenland proberen binnen te komen.
3 mrt 7:06
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft maandagavond tijdens een telefoongesprek met de Duitse bondskanselier Angela Merkel aangegeven dat de lasten van de vluchtelingencrisis eerlijker verdeeld moeten worden.
2 mrt 13:49
De Turkse president Erdogan voorspelt dat enorme aantallen migranten en vluchtelingen naar de grens met de EU zullen trekken.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi