Laatste nieuws over migratie
81 t/m 100 (van 473 artikelen)
15 sep 14:38
De Griekse politie heeft vijf mensen aangehouden in verband met de brand die het vluchtelingenkamp Moria op het eiland Lesbos met de grond gelijk maakte.
15 sep 14:15
Veel migranten op Lesbos weigeren hun intrek te nemen in een tijdelijk opvangkamp. Daardoor blijven duizenden bedden onbezet.
14 sep 16:21
Nieuwe asielzoekers die uit veilige landen komen en daardoor amper kans maken op een verblijfsvergunning, gaan vanaf nu naar een aparte en versoberde opvang.
14 sep 15:41
De migranten die op Lesbos bivakkeren kunnen alleen aanspraak maken op een asielprocedure als ze naar een nieuw opgezet kamp gaan.
10 sep 19:18
De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron zijn het eens geworden over het ophalen van in totaal 400 minderjarigen die onbegeleid vastzaten in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos.
10 sep 9:05
De Griekse autoriteiten hebben een eerste groep minderjarige, alleen reizende vluchtelingen uit het door brand verwoeste kamp Moria naar het vasteland gebracht.
9 sep 12:18
De Europese Commissie stuurt geld naar Griekenland voor de directe verplaatsing naar het vasteland van vierhonderd kinderen en tieners zonder familie uit het vluchtelingenkamp Moria op het eiland Lesbos.
19 aug 20:21
Voor de kust van het Noord-Afrikaanse Libië zijn minstens 45 bootvluchtelingen verdronken die op weg waren naar Europa.
30 jul 19:18
De Italiaanse ex-minister Matteo Salvini kan worden vervolgd voor het illegaal laten vasthouden van bootvluchtelingen op zee.
29 jul 10:20
De Amerikaanse president Donald Trump gaat door met het beperken van de speciale bescherming van honderdduizenden migranten.
29 jul 8:16
Migranten wisten Nederland in juni weer beter te vinden omdat de coronamaatregelen werden versoepeld.
23 jul 5:45
Nederland trekt almaar meer migranten die hier komen werken.
21 jul 22:47
De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag opdracht gegeven bij de komende volkstelling illegale immigranten niet mee te tellen voor het bepalen van de vertegenwoordiging in het Congres.
30 jun 7:52
De stap om naar Nederland te migreren werd ook in mei weinig gezet vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus.
23 jun 6:48
De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag (lokale tijd) een proclamatie ondertekend waardoor de uitgifte van een aantal werkvisa voor buitenlandse arbeidskrachten wordt opgeschort.
22 jun 19:30
Het aantal nieuwe collega's bij de politie met een migratieachtergrond is in vergelijking met de voorgaande twee jaar gedaald.
18 jun 16:40
De Amerikaanse president Donald Trump mag een programma dat honderdduizenden migranten beschermt tegen uitzetting niet beëindigen.
11 jun 17:38
Zeker 51 Afrikaanse migranten en een 48-jarige Tunesische kapitein zijn deze week om het leven gekomen toen het overvolle schip waarop zij zaten, zonk voor de kust van Tunesië.
7 jun 10:26
Griekenland heeft de lockdown die geldt voor vluchtelingenkampen vanwege het coronavirus met twee weken verlengd.
4 jun 12:19
De Immigratie- en Naturalisatiedienst IND heeft verzuimd om voorafgaande aan de uitzetting van een Bahreinse asielzoeker informatie in te winnen bij de Nederlandse ambassadeur in Bahrein.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi