Laatste nieuws over mike pompeo
1 t/m 20 (van 64 artikelen)
9 apr 7:06
De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo gaat aan de slag bij Fox News.
17 mrt 13:17
Apple heeft een paar maanden geleden de banden verbroken met de Chinese onderdelenleverancier Ofilm.
1 mrt 1:53
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag tijdens een toespraak gezinspeeld op een nieuwe deelname aan de presidentsverkiezingen.
6 feb 13:58
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken wil de Houthi-rebellen in Jemen niet langer aanmerken als terreurgroep.
4 feb 15:19
Onderzoekers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vinden de stelling dat het gevreesde coronavirus uit een Chinees laboratorium komt, niet erg geloofwaardig.
21 jan 11:34
Het Chinese besluit om op de dag van de machtswisseling in de VS sancties in te stellen tegen topfunctionarissen uit de ambtsperiode van Donald Trump, valt slecht bij de nieuwe Amerikaanse regering.
20 jan 18:45
China heeft sancties opgelegd aan 28 Amerikanen uit of rond de regering van ex-president Trump.
20 jan 12:21
China heeft woedend gereageerd op het Amerikaanse verwijt dat het genocide zou plegen op de moslimminderheid van de Oeigoeren.
19 jan 19:10
De Verenigde Staten hebben de Chinezen beschuldigd van genocide tegen de moslimminderheid Oeigoeren.
12 jan 17:36
Iran heeft volgens de Amerikaanse regering een thuisbasis geboden aan al-Qaeda, de groepering die verantwoordelijk is voor de terroristische aanslagen in de VS van 11 september 2001.
25 dec 14:57
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft de start aangekondigd van de werkzaamheden aan de opening van een Amerikaans consulaat in Dakhla
24 dec 6:08
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran woensdag gewaarschuwd en gezegd dat hij het land verantwoordelijk houdt voor eventuele toekomstige aanvallen op Amerikanen in Irak.
19 dec 18:20
China zit mogelijk achter de massale cyberaanval op Amerikaanse overheidsinstellingen, zegt president Donald Trump.
14 dec 20:31
De Verenigde Staten leggen sancties op aan Turkije vanwege de aanschaf van het Russische S-400-luchtverdedigingssysteem.
7 dec 16:54
Israël is in versneld tempo bezig met de bouw van duizenden nieuwe illegale nederzettingenhuizen in bezet Jeruzalem.
23 nov 15:50
Saoedi-Arabië heeft tegengesproken dat kroonprins Mohammed bin Salman bin Abdulaziz al-Saud zondag een ontmoeting heeft gehad met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.
23 nov 11:52
De geheime topontmoeting zou in het bouwproject van de toekomstige megastad Neom zijn geweest.
19 nov 18:27
Mike Pompeo heeft als eerste Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken een bezoek gebracht aan de door Israël bezette Golanhoogten.
19 nov 11:22
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo brengt deze donderdag een bezoek aan de door Israël bezette Golanhoogten.
18 nov 16:45
Israël heeft afgelopen nacht doelen in Syrië gebombardeerd. Daarbij zijn stellingen van Syrische en Iraanse troepen geraakt, zegt het Israëlische leger.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi