Laatste nieuws over mike pompeo
21 t/m 40 (van 49 artikelen)
22 mei 15:20
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft de nieuwe veiligheidswetgeving voor Hongkong "willekeurig" en "rampzalig" genoemd.
13 mei 16:47
De Verenigde Staten willen dat Israël een minder nauwe band met China onderhoudt.
13 mei 9:45
Een Palestijnse tiener is om het leven gekomen tijdens onlusten op de Westelijke Jordaanoever.
9 mei 1:18
De nationale veiligheidsraad van de VS heeft vrijdag iedere betrokkenheid van Washington bij een vermeende inval in Venezuela ontkend.
7 mei 17:08
China heeft boos gereageerd op aantijgingen van de Amerikaanse president Donald Trump.
7 mei 8:33
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de coronapandemie de "ergste aanval die het land ooit heeft meegemaakt" genoemd. Trump verweet China opnieuw dat het de verspreiding van het virus geen halt heeft toegeroepen.
29 apr 17:49
De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, denkt dat China in meerdere laboratoria experimenteert met besmettelijke ziektekiemen.
23 apr 14:06
China is boos op de Verenigde Staten vanwege de beschuldiging van minister Mike Pompeo (Buitenlandse Zaken) dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld.
22 apr 18:36
De Verenigde Staten vinden dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
9 apr 22:18
Syrië heeft boos gereageerd op een rapport waarin het verantwoordelijk wordt gehouden voor chemische aanvallen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken verweet de internationale onderzoekers de waarheid te verdraaien.
29 feb 15:02
De VS en de Taliban hebben een akkoord gesloten dat een einde moet maken aan de bloedige strijd in Afghanistan die al bijna twintig jaar duurt.
21 feb 15:50
De Afghaanse Taliban en de Amerikaanse en Afghaanse troepen gaan een week lang proberen elkaar zo veel mogelijk met rust te laten. Ze noemen het "een periode van minder geweld".
19 jan 11:23
De Iraanse president Hassan Rohani heeft zijn Amerikaanse collega Donald Trump afgeschilderd als een "mondiale onruststoker" en hem verweten de toestand in veel delen van de wereld te hebben verslechterd.
10 jan 17:31
De Verenigde Staten leggen Iran verdere sancties op vanwege de recente raketbeschietingen op Amerikaanse doelen in Irak.
9 jan 9:50
Het is afgevaardigden van de Amerikaanse regering woensdag niet gelukt de Democraten in het Congres te overtuigen dat de omgebrachte Iraanse generaal Qasem Soleimani een "onmiddellijke dreiging" vormde voor de VS.
9 dec 12:24
Koning Mohammed VI zou een bezoek van Benjamin Netanyahu aan Marokko hebben geweigerd en annuleerde ook zijn geplande ontmoeting en diner met de Amerikaanse staatssecretaris.
6 dec 10:52
De reden voor de plotselinge wijziging van het schema is onduidelijk.
5 dec 13:59
De Amerikaanse staatssecretaris Michael Pompeo kwam donderdag aan in Marokko voor een officieel bezoek om het strategische partnerschap tussen Washington en Rabat te bespreken.
4 dec 19:16
In plaats van woensdag in Marokko aan te komen, zal minister Pompeo eerst de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ontmoeten in Portugal.
27 nov 16:06
Pompeo ontmoette Bourita in oktober als onderdeel van de strategische dialoog tussen de VS en Marokko
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi