Laatste nieuws over militairen
1 t/m 20 (van 105 artikelen)
2 jun 1:27
President Donald Trump heeft in een korte toespraak aan het Amerikaanse volk aangekondigd dat hij de relschoppers hard gaat aanpakken.
26 mrt 1:27
Frankrijk trekt vanwege de coronacrisis militairen terug die in Irak zijn gelegerd.
6 jan 22:06
Het Amerikaanse leger heeft Bagdad laten weten de troepen terug te trekken die in Irak zijn gelegerd om Daesh te bestrijden. De brief waar dat in zou staan, is ingezien door persbureaus Reuters en AFP.
11 okt 18:09
De Verenigde Staten sturen zeker tweeduizend extra militairen naar Saoedi-Arabië.
10 jan 14:01
Na de recente mislukte militaire staatsgreep in Gabon draaide de geruchtenmolen op volle toeren.
28 okt 22:00
Het Marokkaanse ministerie van Religieuze Zaken wil ook binnen de eigen defensie de kans op radicalisering en extremisme minimaliseren.
5 sep 14:50
Een aantal Britse militairen wordt ervan verdacht lid te zijn van een verboden groep neonazi's die terreuraanslagen voorbereidde. Dat heeft het Britse ministerie van Defensie dinsdag bekendgemaakt.
7 jul 22:00
Twee Marokkaanse soldaten die beschuldigd worden van het aansporen van soldaten en burgers om zich aan te sluiten bij het separatistische Polisario-front bij de militaire basis in de Bir Gandouz-regio zijn berecht.
4 apr 17:32
Honderden Israëlische militairen hebben zich via Facebook Messenger laten verleiden door de Palestijnse groepering Hamas. Die wilde informatie over militaire plannen krijgen.
28 jan 15:46
Vlak voordat bondskanselier Angela Merkel op bezoek gaat in Turkije hebben de Duitse media zaterdag extra druk op de ketel gezet.
27 jan 17:36
Turkije eist dat Griekenland zich nogmaals buigt over het uitleveringsverzoek voor acht Turkse militairen.
23 jan 18:13
Justitie in Zwitserland doet onderzoek naar zes militairen die in de sneeuw een hakenkruis hadden gemaakt en de Hitlergroet hadden gebracht.
4 jan 19:30
Twee Marokkaanse blauwhelmen werden gedood en twee werden verwond tijdens een vredesmissie van de Verenigde Naties in Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR).
18 dec 17:08
Gewapende mannen hebben zondag verschillende politiepatrouilles in de stad Kerak in Jordanië onder vuur genomen.
24 nov 19:04
In Marokko zijn onlangs tien militairen veroordeeld door de militaire rechtbank omdat ze opzettelijk storingen veroorzaakten in radars.
9 okt 12:40
Door een bomaanslag in de buurt van een politiebureau in Semdinli, in het zuidoosten van Turkije, zijn zondag zes Turkse militairen gedood.
15 mei 16:18
Gisteren vierde Marokko de zestigste verjaardag van de oprichting van de Koninklijke Landmacht.
14 mei 13:34
De Belgische militaire inlichtingendiensten houden meer dan zestig militairen in de gaten, omdat ze geradicaliseerde moslims zijn.
10 apr 11:49
Een aanhanger van Daesh heeft in een Australische gevangenis een Daesh-leuze in het voorhoofd van een celgenoot gekerfd.
9 apr 11:45
Robert O’Neill, de oud-Navy Seal die al-Qaeda-leider Osama bin Laden zegt te hebben gedood, is vrijdag (lokale tijd) opgepakt voor rijden onder invloed. Dat melden Amerikaanse media.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi