Laatste nieuws over minister
61 t/m 80 (van 887 artikelen)
6 sep 12:28
Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, gaat weer verklaren. In mei staakte B. zijn medewerking aan het proces voorlopig, vanwege problemen rond de veiligheid van zijn gezin.
1 sep 11:26
Volgens Tony de G. , kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh, stonden er zo'n vijftig namen op een liquidatielijst die uitgevoerd moest worden.
1 sep 5:12
De Verenigde Staten hebben vorige week een vergunning afgegeven die hen en hun contractanten machtigt om ook na de machtsovername door de Taliban humanitaire hulp in Afghanistan te blijven faciliteren
27 aug 14:49
Het Openbaar Ministerie gaat rapper Lil Kleine vervolgen voor mishandeling.
15 aug 16:15
De Afghaanse president Ashraf Ghani heeft zijn land verlaten samen met zijn belangrijkste medewerkers, schrijft de Afghaanse nieuwssite TOLO op basis van twee bronnen. Een topfunctionaris bevestigde dat iets later.
5 aug 18:51
De advocaten van kroongetuige Nabil B. hebben weinig vertrouwen in het door het ministerie van Justitie en Veiligheid aangekondigde onderzoek naar de moord op misdaadverslaggever Peter R. de Vries.
5 aug 11:05
Het Openbaar Ministerie gaat geen strafrechtelijk onderzoek doen naar zes mariniers die "kwetsend en beledigend beeldmateriaal" hebben gedeeld in een dienstgerelateerde WhatsAppgroep.
4 aug 4:17
Gezondheidsfunctionarissen in Frankrijk hebben dinsdag op verschillende plaatsen de coronamaatregelen aangescherpt, in reactie op het toenemende aantal besmettingen door de Delta-variant.
29 jul 14:41
Fatah A. , de broer van 'Balie-Syriër' Aziz, moet vrijgesproken worden.
27 jul 15:54
Tegen 'Balie-Syriër' Aziz A. is dinsdag een gevangenisstraf van 23 jaar geëist.
19 jul 12:54
De rechtbank in Amsterdam heeft maandag de 42-jarige Cherif A. veroordeeld tot 24 jaar gevangenisstraf.
16 jul 13:37
De rechtbank in Den Haag heeft vrijdag de 49-jarige Syriër Ahmad Al K. veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf, voor zijn leidende rol bij de executie van een militair van het Syrische regeringsleger in juli 2012.
15 jul 11:36
De douane en internationale opsporingsinstanties hebben in de maanden januari tot en met juni 50.956 kilo cocaïne met Nederland als bestemming onderschept.
13 jul 19:21
Een week na de aanslag op Peter R. de Vries ziet de familie van de misdaadjournalist "geen aanleiding om een update te geven over Peter", vertelde presentator Luuk Ikink dinsdagavond in het programma RTL Boulevard.
13 jul 2:02
Advocaten Peter Schouten en Onno de Jong hebben meerdere keren aangedrongen op betere beveiliging van misdaadjournalist Peter R. de Vries, lieten zij maandagavond weten in het televisieprogramma Op1.
10 jul 18:01
De uitzending van RTL Boulevard gaat zaterdagavond niet door vanwege een ernstige bedreiging, meldt RTL Nieuws.
8 jul 17:56
De twee mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij het neerschieten van misdaadverslaggever Peter R. de Vries worden vrijdag voorgeleid.
6 jul 13:42
Volgens PVV-leider Geert Wilders laat de uitspraak van de Hoge Raad over zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraak zien "dat de rechtsstaat failliet is".
6 jul 12:49
De strafzaak tegen PVV-voorman Geert Wilders over zijn discriminerende 'minder-Marokkanen'-uitspraak uit 2014 is afgerond.
6 jul 5:56
De Hoge Raad doet dinsdag uitspraak in de al jarenlang slepende strafzaak tegen de extreemrechtse PVV-politicus Geert Wilders over zijn discriminerende uitspraak over Marokkanen in 2014.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi