Laatste nieuws over ministerie
21 t/m 40 (van 643 artikelen)
1 okt 7:17
Van ruim 17.000 Amerikanen die de afgelopen vier decennia door de Amerikaanse politie gedood zijn, werd de betrokkenheid van de politie niet vermeld in de officiële statistieken.
29 sep 18:22
Arnoud van Doorn, de fractievoorzitter van de Haagse Partij van de Eenheid, geldt niet langer als verdachte in de zaak waarvoor hij zondag in Den Haag werd opgepakt.
29 sep 16:36
De negen terreurverdachten die vorige week in Eindhoven zijn aangehouden, blijven twee weken langer in voorarrest.
28 sep 15:07
Arnoud van Doorn, de fractievoorzitter van de Haagse Partij van de Eenheid, is zondag aangehouden omdat hij "verdacht gedrag" vertoonde.
26 sep 22:08
Oud-burgemeester Abdelwahab Belfkih is door zelfdoding om het leven gekomen.
24 sep 15:46
De politie heeft donderdag in Eindhoven negen mannen aangehouden op verdenking van het voorbereiden van en trainen voor een terroristisch misdrijf.
23 sep 16:55
Een 47-jarige Rotterdamse agent is deze week aangehouden omdat hij verdacht wordt van het plegen van een ernstig zedenmisdrijf.
22 sep 20:37
Gemeenten zullen vanaf dit weekend niet direct straffen uitdelen als ondernemers of bedrijven niet handhaven op het coronatoegangsbewijs (CTB).
22 sep 17:00
Een stekelig verhoor van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo heeft woensdag een stuwmeer aan niet beantwoorde vragen opgeleverd.
22 sep 13:42
Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het omvangrijke liquidatieproces Marengo, wil dat zijn strafzaak wordt afgesplitst.
22 sep 9:27
Het Openbaar Ministerie (OM) gaat onderzoek doen naar de dood van Abdelwahab Belfkih, lid van de Partij van Authenticiteit en Moderniteit (PAM).
20 sep 16:09
Het Openbaar Ministerie heeft tegen de afspraken in persoonlijke informatie van en over de kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo aan het strafdossier toegevoegd.
17 sep 15:28
De Britse regering gaat het reisbeleid voor reizigers van en naar Engeland "versimpelen" vanwege het grote aantal mensen dat er is gevaccineerd.
14 sep 17:07
Advocaat Inez Weski heeft dinsdag de rechters in het liquidatieproces Marengo gewraakt.
14 sep 14:20
Voor het stelen van persoonsgegevens uit coronadossiers van de GGD heeft de rechtbank dinsdag celstraffen en een werkstraf opgelegd.
13 sep 19:26
De gemeente Urk heeft maandag met afschuw gereageerd op de beelden van jongeren die zaterdagavond in nazi-kleding door het dorp liepen.
6 sep 12:28
Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, gaat weer verklaren. In mei staakte B. zijn medewerking aan het proces voorlopig, vanwege problemen rond de veiligheid van zijn gezin.
1 sep 11:26
Volgens Tony de G. , kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh, stonden er zo'n vijftig namen op een liquidatielijst die uitgevoerd moest worden.
1 sep 5:12
De Verenigde Staten hebben vorige week een vergunning afgegeven die hen en hun contractanten machtigt om ook na de machtsovername door de Taliban humanitaire hulp in Afghanistan te blijven faciliteren
27 aug 14:49
Het Openbaar Ministerie gaat rapper Lil Kleine vervolgen voor mishandeling.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi