Laatste nieuws over minneapolis
21 t/m 35 (van 35 artikelen)
2 jun 1:27
President Donald Trump heeft in een korte toespraak aan het Amerikaanse volk aangekondigd dat hij de relschoppers hard gaat aanpakken.
1 jun 21:19
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam krijgt op social media veel kritiek te verduren, omdat ze maandag een grote demonstratie van zo'n 5000 personen op de Dam liet doorgaan.
1 jun 17:26
Op de Dam in Amsterdam heeft zich een grote groep betogers verzameld die protesteren tegen wat zij noemen het politiegeweld tegen zwarten in de VS en de EU.
1 jun 2:44
Twee politieagenten uit Atlanta zijn ontslagen omdat ze buitensporig geweld hebben gebruikt bij de arrestatie van twee studenten tijdens protesten op zaterdagavond.
1 jun 2:23
Bij een protest zondag op een snelweg in de Amerikaanse stad Minneapolis is een vrachtwagen ingereden op demonstranten.
30 mei 21:38
De gouverneur van Minnesota heeft na nachtenlange rellen toestemming gegeven voor de "volledige mobilisatie" van de nationale garde.
30 mei 12:26
Na gewelddadige protesten tegen politiegeweld is de noodtoestand uitgeroepen voor de Amerikaanse stad Atlanta in de staat Georgia en andere steden in de omgeving.
30 mei 9:20
Het Witte Huis in Washington is vrijdagavond laat enige tijd hermetisch afgesloten toen de protesten over de dood van George Floyd ook de Amerikaanse hoofdstad bereikten.
30 mei 6:37
Betogers hebben vrijdagavond het hoofdkantoor van CNN bestormd. Ze beklommen en bekladden het grote logo voor het pand en zwaaiden met Black Lives Matter-vlaggen. Tevens werd er glas bij de ingang vernield.
29 mei 17:23
Twitter heeft een bericht van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer afgeschermd.
29 mei 3:53
De gouverneur van de Amerikaanse staat Minnesota heeft de Nationale Garde ingeschakeld om de protesten in de stad Minneapolis niet nog een keer uit de hand te laten lopen.
28 mei 1:20
De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag (lokale tijd) gezegd dat het ministerie van Justitie een onderzoek is gestart naar de dood van de 46-jarige George Floyd in de stad Minneapolis.
22 okt 20:14
In het land dat de Verenigde Staten heet is niets te gek. Een man zag in het gesnuit van zijn oma reden genoeg om haar te vermoorden.
31 jul 16:54
De minister van Milieu van Zimbabwe, Oppah Muchinguri, heeft vrijdag betoogd dat de jagende Amerikaanse tandarts Walter Palmer moet worden uitgeleverd.
6 mei 22:41
De FBI denkt in de Amerikaanse stad Minneapolis een terreuraanslag te hebben verijdeld.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi