Laatste nieuws over misbruik
1 t/m 20 (van 284 artikelen)
12 okt 10:50
Slachtoffers van seksueel misbruik in de rooms-katholieke kerk kunnen het Vaticaan en de paus niet aanklagen.
5 okt 11:30
Naar schatting 216. 000 kinderen en jongeren zijn sinds 1950 het slachtoffer geworden van seksueel misbruik door geestelijken in de Franse rooms-katholieke kerk.
3 okt 8:55
Een onafhankelijke onderzoekscommissie heeft vastgesteld dat duizenden pedofielen de afgelopen tientallen jaren actief zijn geweest binnen de Franse katholieke kerk.
17 sep 18:34
De directeur van de nationale veiligheidsdienst DGSN, Abdellatif Hammouchi, heeft besloten vier agenten te schorsen. Het viertal wordt verdacht van machtsmisbruik
15 jul 20:38
Uit een recent gelekte geluidsopname blijkt namelijk dat journalist Slimane Raissouni wel degelijk een seksuele relatie heeft gehad met zijn slachtoffer.
10 jul 7:56
De rechtbank in Casablanca heeft journalist Slimane Raissouni veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar.
1 jul 8:09
De coronapandemie lijkt niet te hebben gezorgd voor een daling in het aantal minderjarigen dat seksueel wordt uitgebuit.
22 jun 18:10
Journalist Slimane Raïssouni werd in de nacht van zaterdag op zondag overgebracht naar het Universitair Ziekenhuiscentrum (CHU) Ibn Rochd.
8 apr 19:56
Journalist Slimane Raissouni heeft aangegeven vanaf vandaag in hongerstaking te zullen gaan.
17 feb 14:59
De rechtbank in Oujda heeft dinsdag een man veroordeel tot een gevangenisstraf van vier jaar wegens het misbruiken van meerdere kinderen.
7 feb 15:21
De Marokkaanse politie heeft een 44-jarige basisschoolleraar gearresteerd wegens zijn vermeende betrokkenheid bij de aanranding van acht meisjes
2 feb 15:13
Het aantal alcoholgerelateerde doden in Engeland en Wales is in de eerste negen maanden van vorig jaar tot recordhoogte gestegen.
4 jan 13:59
Een jonge ingenieur uit Casablanca heeft een T-Shirt uitgevonden om kinderen te beschermen tegen ontvoering en seksueel misbruik
9 dec 21:15
De Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) heeft socialemediabedrijf Facebook aangeklaagd wegens misbruik van zijn machtspositie.
23 okt 17:14
Het Marokkaanse Ministerie van Sociale Zaken is begin deze week een landelijke voorlichtingscampagne gestart met als doel kinderen te beschermen tegen geweld.
8 okt 20:25
De gerechtelijke politie in Marrakech heeft besloten een vrouw te vervolgen wegens het doen van valse aangifte tegen haar ex-man.
8 okt 18:38
De politieke Partij van Vooruitgang en Socialisme (PPS) heeft een wetsvoorstel ingediend om kinderen te beschermen tegen seksueel misbruik.
28 sep 21:47
De Marokkaanse Minister van Mensenrechten Mustapha Ramid heeft plannen aangekondigd om de toename van misdaden tegen kinderen in Marokko te bespreken.
21 sep 19:19
De jongeman die eerder dit jaar de journalist Slimane Raissouni beschuldigde van seksueel misbruik is in het ziekenhuis opgenomen wegens een blindedarmontsteking.
13 sep 13:00
De politie in Tanger heeft nog drie mensen aangehouden voor hun vermeende betrokkenheid bij de ontvoering, verkrachting en moord op de 11-jarige Adnane
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi