Laatste nieuws over misbruik
41 t/m 60 (van 284 artikelen)
28 mei 11:50
De Guardia Civil heeft een 47-jarige Spanjaard gearresteerd voor vermeend seksueel misbruik van Marokkaanse vrouwen die in de aardbeienvelden in Huelva werken.
21 mrt 11:50
Het dertienjarige meisje met wie de ex-directeur van een basisschool in Alphen aan den Rijn, Khalid T., afgelopen zomer ontucht zou hebben gepleegd, is mogelijk slachtoffer van nog een man.
8 mrt 9:19
Een 45-jarige Marokkaans-Franse vrouw heeft aangifte gedaan van seksueel misbruik door de Zwitserse wetenschapper Tariq Ramadan.
9 feb 21:02
Hierdoor komt er eindelijk hulp en steun voor de slachtoffers van kindermisbruik en hun familieleden.
26 dec 21:04
Het 30-jarige slachtoffer doet tegenover Press Tétouan haar verhaal.
6 nov 9:20
Ramadan spreekt zelf over een lastercampagne.
24 sep 16:03
De 3-jarige Yahia werd volgens zijn moeder seksueel misbruikt door de manager van een crèche.
28 aug 21:02
Zineb, het slachtoffer van seksueel misbruik in een bus in Casablanca, is per vandaag opgenomen in een psychiatrisch centrum in Casablanca.
20:09
Het onderzoek naar het seksueel misbruik van een geestelijk beperkt meisje in een bus in Casablanca wordt uitgebreid naar het vervoersbedrijf M'dina Bus.
22 aug 16:46
Er is inmiddels totale verwarring over de identiteit van het slachtoffer van seksueel misbruik in een bus in Casablanca.
21 aug 22:01
Verontwaardigd en woedend door het drama dat gisterenavond en vandaag heel Marokko schokte, heeft een groep jonge vrouwen opgeroepen tot een sit-in aanstaande woensdag in solidariteit met het slachtoffer van seksueel misbruik in een bus.
21 aug 15:56
Een video waarin een jong geestelijk beperkt meisje seksueel wordt misbruikt door een groep jonge jongens in een bus in Casablanca maakte de ronde gisterenavond op social media.
7 jul 19:03
Een Britse koranleraar is vrijdag veroordeeld tot dertien jaar cel voor het seksueel misbruiken van vier meisjes tijdens lessen in een moskee in Cardiff.
28 jun 21:15
De Marokkaanse politie heeft 170 miljoen dirham in beslag genomen in het huis van Zine El Abidine Hawass, de burgemeester van Had Soualem, een stad in de buurt van Casablanca.
19 jun 16:47
Alejandro Diaz, de voormalige secretaris-generaal van de Spaanse Socialistische Jeugdbeweging in Elche, is onlangs gearresteerd op verdenking van seksueel misbruik van minderjarigen, waaronder Saharawi's in de Tindouf-kampen.
14 jun 18:02
De vereniging 'Raak Mijn Kind Niet Aan' heeft als onderdeel van haar missie om de bewustwording van de gevaren van pedofilie te vergroten, de eerste gids voor zorg aan slachtoffers van pedofilie in Marokko gelanceerd.
8 jun 17:44
De zestienjarige jongen uit Den Bosch die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de twee jaar jongere Savannah uit Bunschoten, blijft nog veertien dagen vastzitten. Dat bepaalde de rechter-commissaris bij de rechtbank in Utrecht donderdag.
6 jun 8:04
In de Amerikaanse stad Norristown is maandag (lokale tijd) de rechtszaak begonnen tegen de komiek Bill Cosby (79).
22 apr 16:50
De man handelde tegen de wet in en was hoofdverantwoordelijk voor een beschamende vertoning tegen beveiligers van Marjane.
27 mrt 15:34
Een jonge Syrische vluchteling die beroemd werd door een selfie met de Duitse bondskanselier Angela Merkel, stopt met zijn rechtszaak tegen Facebook.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi