Laatste nieuws over mishandeling
81 t/m 100 (van 560 artikelen)
3 apr 15:45
Vier verdachten die betrokken zouden zijn bij de mishandeling van twee homo's in Arnhem zondagochtend hebben zich gemeld bij de politie.
3 apr 13:04
De Britse politie heeft negen personen opgepakt die worden verdacht van betrokkenheid bij de zware mishandeling van een jonge migrant.
20 mrt 18:00
De politiebrigade van de wijk Mers Sultan-El Fida in Casablanca arresteerde gisteren drie personen, waaronder twee minderjarigen van 15 en 17 jaar oud, die naar verluidt verantwoordelijk zijn voor de mishandeling van een bewaker. De man overleed aan zijn verwondingen.
19 mrt 20:02
Twee jongens uit Amsterdam-Noord zijn opgepakt, omdat ze een meisje met hoofddoek hadden geslagen en geschopt terwijl ze op de grond lag.
7 mrt 12:31
De gerechtelijke politie van de stad Erfoud heeft zondag een onderzoek geopend, onder leiding van het openbaar ministerie, naar een persoon die een politieagent aanviel op de Boulevard Moulay Ismail.
11 feb 19:55
Na maandenlang briefverkeer is er nog steeds niks met de zaak gedaan.
6 jan 20:50
Op buitengewoon brutale wijze trachtte het drietal man te beroven.
21 dec 15:25
De Hoge Raad velt op 7 februari een definitief oordeel in de strafzaak tegen Badr Hari, die terechtstond voor onder meer de zware mishandeling van zakenman Koen Everink.
6 dec 20:43
Op een virale video op social media is te zien hoe de voorzitter van de "Besma Vereniging voor autistische mensen" zijn autistische zus slaat en schopt op een schoolplein in Taroudant.
30 nov 10:00
Een 25-jarige politieagent die in augustus 2014 in Amsterdam-Zuidoost een man in zijn been schoot, heeft een werkstraf gekregen van honderd uur.
20 okt 19:30
Op sociale netwerken en op nieuwswebsites in Marokko circuleert al dagen een zeer opmerkelijke video.
10 okt 12:41
Hooligans van onder meer Feyenoord, Fortuna Sittard en het Belgische Standard Luik ontmoeten elkaar geregeld op het platteland of in bossen voor knokpartijen.
4 okt 13:32
Tuigvereniging Vindicat heeft zichzelf diep in de nesten gewerkt met ontgroeningsrituelen.
3 okt 13:51
Raul O. moet drie jaar en tien maanden de cel in voor de zware mishandeling en verwaarlozing van zijn acht maanden oude zoontje Jairo.
29 sep 12:57
De twee twaalfjarige scholieren die vorige week in het Duitse Euskirchen een even oude medeleerling bijna doodsloegen, worden niet gestraft.
22 aug 14:50
De politie van Ain Chock, in Casablanca, heeft een psychoot gearresteerd nadat hij een oude man in een moskee had aangevallen.
12 aug 12:30
De Amerikaanse vleesproducent Tyson Foods heeft tien medewerkers ontslagen nadat een video was opgedoken waarop te zien was hoe kippen werden mishandeld.
10 aug 13:24
De man die tijdens de wedstrijd Ajax-Feyenoord een pop aan een strop toonde die Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer moest voorstellen, wordt verdacht van bedreiging met de dood of met zware mishandeling.
6 aug 14:16
Vervoersmaatschappij Connexxion heeft vrijdag een buschauffeur op staande voet ontslagen omdat hij een passagier had geslagen.
2 aug 17:30
De 36-jarige Saliha is moeder van twee dochters en ligt sinds enkele weken in het openbaar ziekenhuis van Safi nadat zij gruwelijk werd mishandeld.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi