Laatste nieuws over mitch henriquez
21 t/m 38 (van 38 artikelen)
9 jul 13:36
De geloofwaardigheid van de politie neemt toe als er meer mensen werken van verschillende etnische afkomsten. Het is een absolute noodzaak dat dit gebeurt.
9 jul 13:20
Mitch Henriquez wordt donderdag op Aruba begraven.
7 jul 15:22
Na de dood van Mitch Henriquez in Den Haag worden meerdere agenten bedreigd. Politiechef Paul van Musscher van de eenheid Den Haag noemde dit dinsdag "ontoelaatbaar".
4 jul 18:50
Enkele honderden mensen zijn zaterdagmiddag bij het Haagse station Moerwijk begonnen aan de stille tocht ter nagedachtenis aan Mitch Henriquez.
4 jul 5:01
In tegenstelling tot afgelopen nachten is in het in de nacht van vrijdag op zaterdag rustig gebleven in de Haagse Schilderswijk.
3 jul 13:20
De familie van Mitch Henriquez wil zaterdag een stille tocht houden in Den Haag.
14:22
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen heeft een samenscholingsverbod afgekondigd naar aanleiding van de hevige rellen in en rond de Schilderswijk.
01:20
Jongeren in de Schilderswijk moeten zich beheersen en ouders moeten hun kinderen tot bedaren brengen. Dat stelt het bestuur van de moskee as-Soennah woensdagavond in een verklaring.
1 jul 15:00
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen heeft woensdag opgeroepen tot kalmte.
1 jul 14:40
Bij de nieuwe ongeregeldheden in de Haagse Schilderswijk in de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie elf aanhoudingen verricht.
1 jul 14:34
Het overlijden van de Arubaanse Mitch Henriquez is zeer waarschijnlijk het gevolg van het politieoptreden bij zijn arrestatie.
30 jun 15:23
De familie wil Mitch Henriquez begraven in Aruba. Zijn moeder heeft dit gezegd in een interview met de nieuwssite Carabisch Netwerk.
30 jun 14:52
De rust is dinsdagochtend terug in de Schilderswijk in Den Haag, maar het is nog zichtbaar dat er een nacht van rellen is geweest.
30 jun 1:00
De demonstratie bij het politiebureau De Heemstraat in Den Haag naar aanleiding van de dood van de Arubaan Mitch Henriquez is maandagavond uit de hand gelopen.
29 jun 15:49
Op sociale media zijn oproepen geplaatst om maandag in Den Haag te protesteren naar aanleiding van de dood van Mitch Henriquez.
29 jun 15:30
Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag heeft zijn ,,innige deelneming'' betuigd aan de familie van Mitch Henriquez, die overleed nadat hij door de politie in Den Haag was aangehouden.
29 jun 14:47
Op het lichaam van de 42-jarige man uit Aruba die zondag overleed na zijn aanhouding in Den Haag, wordt sectie verricht.
28 jun 21:20
De Rijksrecherche is een onderzoekt de aanhouding van een 42-jarige Arubaan, die daarna onwel werd en zondag in het ziekenhuis overleed.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi