Laatste nieuws over mocromaffia
1 t/m 20 (van 260 artikelen)
29 nov 13:45
Het Openbaar Ministerie heeft maandag in hoger beroep opnieuw een levenslange celstraf geëist tegen Omar L. (31).
29 nov 10:37
Omar L. (31), die is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, zegt maandag in hoger beroep dat hij onschuldig is.
10 nov 18:22
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) kijkt of militairen van de landmacht ingezet kunnen worden om te helpen bij de beveiliging van het Marengoproces.
10 nov 14:59
Aan de detentie van Ridouan Taghi zijn na de aanhouding van zijn advocaat en neef Youssef T. onterecht beperkingen opgelegd.
8 nov 13:35
De rechtbank gaat de zaak van vermeende topcrimineel Ridouan Taghi niet afsplitsen en apart behandelen.
4 nov 11:11
De politie mocht gegevensdragers van Youssef T. in beslag nemen, ook al was hij op dat moment een van de advocaten van Ridouan Taghi.
3 nov 14:16
John van den Heuvel duikt in het nieuwe seizoen van zijn documentaireserie De Jacht op de Mocro Maffia in het ontstaan van deze zeer gewelddadige tak van de Nederlandse onderwereld.
26 okt 15:45
Strafadvocaat Sander Janssen heeft in een uitvoerige brief aan de directie van de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught ernstig bezwaar gemaakt tegen het onlangs ingevoerde verbod op het binnenbrengen van laptops of andere gegevensdragers.
21 okt 17:03
De 38-jarige advocaat en tevens neef van Ridouan Taghi die eerder deze maand is opgepakt, blijft nog negentig dagen vastzitten.
21 okt 14:46
De 38-jarige advocaat en tevens neef van Ridouan Taghi die eerder deze maand is opgepakt, moet donderdag voor de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam verschijnen. Deze beslist of hij langer in de cel moet blijven.
20 okt 11:29
Ook het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep in de strafzaak van de moord op advocaat Derk Wiersum.
13 okt 14:46
De rechtbank gaat nadenken over het verzoek van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi om zijn strafzaak af te splitsen van het proces Marengo.
11 okt 17:40
De 38-jarige advocaat die vrijdag is aangehouden in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, een neef van Ridouan Taghi, blijft vastzitten.
11 okt 11:23
De rechtbank Amsterdam heeft maandag de twee verdachten van de moord op advocaat Derk Wiersum veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig jaar.
11 okt 5:45
De rechtbank Amsterdam doet maandag uitspraak in de zaak tegen de twee mannen die worden verdacht van de moord op advocaat Derk Wiersum.
11 okt 5:37
De 38-jarige advocaat die vrijdag is aangehouden in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, een neef van Ridouan Taghi, wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Amsterdam.
10 okt 0:04
Het is gevaarlijk als een rechter preventief een advocaat kan weigeren op grond van een bepaald vermoeden.
8 okt 17:20
Het kabinet overweegt om strengere regels te hanteren voor advocaten van zware criminelen.
8 okt 17:06
Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught een 38-jarige neef van Ridouan Taghi aangehouden
8 okt 16:51
Minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming kan begrijpen dat mensen verbaasd zijn dat een neef van Ridouan Taghi hem "min of meer ongestoord" kon bezoeken.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi