Laatste nieuws over moderna
61 t/m 80 (van 81 artikelen)
28 jan 15:19
Het coronavaccin van AstraZeneca moet alleen worden toegediend aan mensen onder de 65.
26 jan 13:19
Sinds het begin van de vaccinatiecampagne in Nederland hebben in totaal 163.931 mensen hun eerste beschermende prik tegen het coronavirus gekregen.
20 jan 14:04
Rusland wil zijn coronavaccin Spoetnik V ook aan landen in de Europese Unie leveren.
19 jan 12:22
Het nieuwe Russische coronavaccin is 100 procent effectief. Dat zegt de Russische toezichthouder Rospotrebnadzor, die zich volgens persbureau TASS baseert op de uitslagen van een klinische studie.
13 jan 18:28
Moncef Slaoui stopt vanaf volgende week als coördinator van het Amerikaanse vaccinproject Operation Warp Speed
9 jan 19:36
Twitter heeft een bericht van de Iraanse geestelijk leider Ali Khamenei over "volledig onbetrouwbare Amerikaanse en Britse vaccins" tegen het coronavirus verwijderd.
8 jan 11:36
Iraniërs kunnen geen gebruik maken van de coronavaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca.
6 jan 13:59
Het nieuwe coronavaccin van Moderna zal ook werken tegen de besmettelijkere Britse variant van het coronavirus, verwacht voorzitter Ton de Boer van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)
6 jan 13:59
De coronavaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna zijn beide gebaseerd op nieuwe medische technologieën.
6 jan 13:53
De Europese medicijnautoriteiten blijven de veiligheid en werkzaamheid van het coronavaccin van Moderna "goed in de gaten houden", benadrukt het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).
6 jan 9:41
De 39-jarige verpleeghuismedewerkster Sanna Elkadiri is woensdagochtend in Veghel als eerste in Nederland ingeënt met het coronavaccin. Minister Hugo de Jonge was erbij toen de eerste prik werd gezet.
6 jan 7:10
De eerste coronaprik die woensdagmorgen in Nederland wordt gezet is live te zien op de NPO.
6 jan 5:58
De 39-jarige verpleeghuismedewerkster krijgt woensdag in de vroege ochtend in Veghel de allereerste coronaprik van Nederland.
22 dec 9:28
De farmaceuten Pfizer en Moderna testen of hun coronavaccins ook effectief zijn tegen de nieuwe variant van het virus, die onder meer is opgedoken in het Verenigd Koninkrijk.
19 dec 10:30
De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Moderna goedgekeurd voor gebruik.
16 nov 13:29
Een coronavaccin van de farmaceut Moderna is volgens voorlopige onderzoeksresultaten voor 94,5 procent effectief bij het voorkomen van een besmetting met het coronavirus.
30 sep 3:14
De resultaten van een eerste veiligheidsproef met een potentieel coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Moderna lijken veelbelovend.
12 aug 7:43
De Verenigde Staten hebben een akkoord gesloten met het farmaceutische bedrijf Moderna voor de aankoop van 100 miljoen doses van een potentieel coronavaccin.
15 jul 6:43
Een Amerikaans experimenteel vaccin tegen het coronavirus heeft goed aangeslagen bij de 45 proefpersonen en heeft bij allen voor antistoffen gezorgd.
15:18
De eerste fase van een Amerikaanse proef voor een experimenteel corona-vaccin leverde hoopvolle resultaten op.
<< < 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi