Laatste nieuws over mohammed vi
621 t/m 640 (van 1172 artikelen)
12 okt 20:35
Uit onderzoek, uitgevoerd in Jordanië, blijkt dat koning Mohammed VI zich tot een van de meest invloedrijke moslims mag rekenen.
12 okt 14:20
Koning Mohammed VI heeft namens het Marokkaanse volk een bericht gestuurd naar de Haïtiaanse president Jocelerme Privert.
12 okt 13:28
De Marokkaanse koning Mohammed VI begint binnenkort met een nieuwe tour langs Afrikaanse landen.
11 okt 15:32
Na de verpletterende winst van de islamitische PJD-partij tijdens de parlementsverkiezingen afgelopen vrijdag zat het er al een beetje in: Abdelilah Benkirane blijft premier.
5 okt 14:00
Opnieuw is een Marokkaanse vrouw op YouTube verschenen met de dringende oproep haar uit Saudi-Arabië te redden.
19:03
Wat doe je als koning wanneer je een uitnodiging ontvangt van 'normale burgers' uit je land? Vriendelijk afzeggen zouden de meesten doen, maar niet als je Mohammed VI van Marokko heet.
29 sep 18:31
De Marokkaanse overheid heeft officieel geen diplomatieke banden met de schurkenstaat Israël maar stuurt uit beleefdheid een vertegenwoordiger naar Israël om de begrafenis van Shimon Peres bij te wonen.
29 sep 13:36
De vondst van de vermiste baby heeft voor een euforische sfeer gezorgd in Marokko. Zelfs koning Mohammed VI trekt het lot van het jong gezin zich aan.
28 sep 17:10
In opdracht van koning Mohammed VI hebben de autoriteiten zich gemobiliseerd voor humanitaire hulp aan de slachtoffers van de overstromingen in Burkina Faso.
28 sep 16:19
Marokko timmert hard aan de weg om een belangrijk land te worden voor de luchtvaartindustrie. Gisteren werd een megaklapper gemaakt in dit voornemen.
13 sep 14:40
Ter gelegenheid van Eid ul-Adha heeft koning Mohammed VI opnieuw de koninklijke gratie van honderden goedgekeurd.
9 sep 18:35
In de haven van Cartagena hebben Marokkaanse buitenlanders dagenlang vastgezeten omdat de veerboot waarmee ze naar Marokko zouden gaan kapot ging.
31 aug 17:45
Verschillende media hebben in Frankrijk en Marokko uitgepakt met een opmerkelijk bericht over watertekort in Betz, een stadje ten noordoosten van Parijs.
31 aug 12:58
Albert Cohen is een Marokkaanse joodse schrijver, muzikant en restaurateur. Hij heeft een patriottisch liedje gemaakt over koning Mohammed VI.
28 aug 17:20
Eind oktober zal prinses Lalla Salma van Marokko een mooie benefiet organiseren met internationale beroemdheden.
26 aug 16:09
Koning Mohammed VI heeft een boodschap van medeleven gestuurd naar de Italiaanse president Sergio Mattarella.
25 aug 19:45
De Marokkaanse monarch staat bekend om het feit dat hij nogal lak heeft aan alle veiligheidsprotocollen van zijn beveiligers.
22 aug 14:00
De enige winnaar van een medaille tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro is afgelopen weekend op mooie wijze ontvangen door het Marokkaans publiek.
22 aug 13:14
'Een man van het volk', zo kenmerkt de hele wereld koning Mohammed VI. Dankzij sociale netwerken kan iedereen zien waarom men hem zo noemt.
21 aug 15:41
Koning Mohammed VI heeft gisteravond live op de Marokkaanse televisie een speech gegeven ter gelegenheid van de 63e verjaardag van de Revolutie van de Koning en het Volk.
<< < 30 31 32 33 34 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi