Laatste nieuws over mohammed vi
1 t/m 20 (van 1232 artikelen)
17 nov 17:06
Koning Mohammed VI heeft ter gelegenheid van de 46e verjaardag van de Groene Mars het Marokkaanse staatsburgerschap verleend aan Mohamed 'Moee' Ezzat.
11 nov 21:51
De Minister van Justitie, Abdellatif Ouahbi, gaat bij koning Mohammed VI een verzoek indienen om gratie te verlenen aan Hirak-gedetineerden.
6 nov 22:39
Het Marokkaans karakter van de Sahara is een onbetwist feit en Rabat verwacht van partners en bevriende landen gedurfdere en duidelijkere standpunten.
1 nov 20:42
Koning Mohammed VI heeft tijdens de internationale klimaattop COP26 de urgentie gelegd op "echte politieke wil" om het klimaat te redden.
1 nov 17:39
Koning Mohammed VI heeft oud-premier Abdelilah Benkirane gefeliciteerd met zijn verkiezing tot voorzitter van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD).
28 okt 22:19
Het industriehavencomplex Nador West-Med zal naar verwachting het eerste project zijn dat wordt gefinancierd door het Mohammed VI Investeringsfonds.
23 okt 19:22
Koning Mohammed VI is uitgeroepen tot de 7e meest invloedrijke moslim ter wereld
18 okt 20:43
Het koninklijk pardon is in Marokko een traditioneel gebruik om nationale en religieuze feestdagen te markeren.
8 okt 20:39
De Marokkaanse koning heeft de nieuwe regering opgeroepen zich te wapenen tegen externe factoren en te zorgen voor rigoureuze hervormingen van het gezondheidsstelsel.
7 okt 22:02
Regeringsleider Aziz Akhannouch onthulde vandaag de definitieve lijst van de nieuwe regering.
28 sep 13:25
Prinses Lalla Malika van Marokko is dinsdag op 88-jarige leeftijd overleden.
19 sep 17:40
Koning Mohammed VI heeft zijn condoleances overgebracht aan de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune na de dood van de voormalige Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika.
16 sep 19:20
De Spaanse Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel Albares is optimistisch over de toekomst van de diplomatieke betrekkingen met Marokko.
10 sep 21:55
Koning Mohammed VI heeft Aziz Akhannouch, voorman van de Nationale Vereniging van Onafhankelijken (RNI), benoemd tot premier.
9 sep 6:08
De grootste partij van Marokko, de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), heeft een enorme verkiezingsnederlaag geleden.
7 sep 19:59
De rechtbank in Marrakech heeft een vrouw veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden wegens "minachting van het gezag".
6 sep 19:00
De Marokkaanse voetbalselectie is veilig en wel teruggekeerd op het trainingscomplex van de Marokkaanse voetbalbond.
5 sep 20:02
De Spaanse regeringsleider Pedro Sánchez zal "binnenkort" naar Marokko afreizen.
2 sep 16:45
Marokko versterkt de bluscapaciteiten van de brandweer met de aanschaf van drie nieuwe blusvliegtuigen.
13 aug 13:13
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft zijn medeleven betuigt aan Algerije voor de aanhoudende dodelijke bosbranden in buurland Algerije.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi