Laatste nieuws over mohammed vi
421 t/m 440 (van 1132 artikelen)
3 mei 10:35
In overeenstemming met de instructies van Koning Mohammed VI zullen Salaheddine Mezouar, voormalig minister van buitenlandse zaken, en Hakima El Haite, voormalig minister-afgevaardigde belast met milieu, hun functie voortzetten als respectievelijk 'president van COP22' en 'klimaatverdediger op hoog niveau', meldde een verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken en Samenwerking.
2 mei 15:02
Koning Mohammed VI heeft vanmiddag een ontmoeting met de Franse president François Hollande, meldde het Franse presidentiële paleis Elysée in een verklaring.
22 apr 20:00
Behalve goed vertoeven was onze Koning Mohamed VI ook op discrete manier druk aan het werk in Cuba afgelopen week!
18 apr 19:45
Koning Mohammed VI deed, middels een boodschap op de jaarlijkse bijeenkomst van de Arabische financiële instellingen, een beroep op de vijf grootste Arabische financiële instellingen om de hervormingen en ontwikkeling van de Arabische landen te ondersteunen.
14 apr 14:10
Na zes dagen in Cuba te zijn verbleven is Koning Mohammed VI, vergezeld door Lalla Salma en hun twee kinderen Moulay Hassan en Lalla Khadija, gisteren doorgereisd naar Miami.
13 apr 20:02
Tijdens zijn vakantie in Cuba hield Koning Mohammed VI op een discrete manier diplomatieke ontmoetingen met hoge Cubaanse functionarissen.
8 apr 19:30
Koning Mohammed VI, vergezeld door leden van zijn familie, verliet Marokko op vrijdag voor een familie-uitstapje naar Cuba.
5 apr 20:02
Koning Mohammed VI ontving zojuist op het Koninklijk Paleis in Rabat de leden van de nieuwe regering onder leiding van Saad-Eddine El Othmani.
5 apr 15:04
Koning Mohammed VI ontving gisteren in het Koninklijk Paleis in Casablanca de voorzitter en de leden van het Constitutioneel Hof, waar de Koning de nieuwe posities benoemde.
3 apr 17:40
Koning Mohamed VI zit heel dicht op de stappen die Marokko maakt als het om eigen energievoorziening gaat.
1 apr 21:00
Een centrum speciaal gericht op chronische ziektes en andere vormen van zorg.
1 apr 11:15
Koning Mohammed VI lanceerde donderdag de herontwikkeling van het Vélodrome d'Anfa in Casablanca.
31 mrt 18:05
Koning Mohammed VI opende gisteren in de wijk Al Hanaa in de Ain Sebaa-Hay Mohammadi prefectuur (Casablanca), het eerste community-based sportveld in het kader van het Nationaal Initiatief voor Menselijke Ontwikkeling (INDH).
16:05
Na de terugkeer van Marokko in de Afrikaanse Unie (AU), zet Koning Mohammed VI nu koers naar Amman om deel te nemen aan de 28ste Arabische top welke morgen zal worden gehouden in de Jordaanse hoofdstad.
25 mrt 12:30
Istiqlal houdt volgende week een eerbetoon aan Boucetta, onder het beschermheerschap van Koning Mohammed VI.
25 mrt 10:00
De bokser Mohamed Rabii werd onlangs voor de eerste keer vader, in dezelfde nacht dat hij zijn eerste professionele gevecht won.
24 mrt 21:01
Koning Abdullah II van Jordanië verliet Marokko vandaag na zijn officiële bezoek aan het Koninkrijk.
24 mrt 17:30
Laâyoune bereidt zich voor op de komst van Koning Mohammed VI.
24 mrt 14:35
Koning Mohammed VI heeft gisteren een boodschap gestuurd waarin hij zijn diepe medeleven en die van de Marokkaanse bevolking overbracht aan de Britse premier, Theresa May, vanwege het bloedbad woensdag buiten het Britse Parlement.
23 mrt 18:01
Koning Mohammed VI, vergezeld door prins Moulay Rachid, had gisteren een ontmoeting met Koning Abdullah II Ibn Al Hussein, begeleid door Prins Ghazi Bin Mohammad, in het Koninklijk Kabinet in Rabat.
<< < 20 21 22 23 24 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi