Laatste nieuws over mohammed vi
481 t/m 500 (van 1162 artikelen)
9 mrt 17:17
Een nieuwe vorm van criminaliteit in de metropool die een halt toegeroepen moet worden.
9 mrt 10:35
Koning Mohammed VI zal naar verwachting morgen (10 maart) in Casablanca zijn voor de lancering van de 'Nationale Solidariteit Week ' voor het jaar 2017.
7 mrt 21:05
Een prachtig streven van beide landen, wellicht eindelijk het mondiale eindtoernooi (gedeeltelijk) naar Marokko!
4 mrt 16:02
Koning Mohammed VI en de president van de Republiek Ivoorkust, Alassane Dramane Ouattara, lanceerden gisteren in Abidjan de bouwwerkzaamheden van een moskee.
25 feb 16:31
Koning Mohammed VI, vergezeld door prins Moulay Ismail, kwam gisterenmiddag in Abidjan aan voor een officieel bezoek aan de Republiek Ivoorkust.
24 feb 18:04
Na het uitvoeren van het vrijdaggebed in de moskee Ahl Sunna Wal Jamaa in Conakry, Guinee, heeft koning Mohammed VI 10.000 exemplaren van de Heilige Koran geschonken.
24 feb 14:05
De Koning heeft het er maar druk mee! Na Ghana en Zambia is hij gisteren aangekomen in Guinee.
22 feb 15:02
Het bezoek van Koning Mohammed VI aan Mali is uitgesteld naar een latere datum, volgens een tweet geplaatst door de Malinese president op dinsdag.
21 feb 18:00
Koning Mohammed VI prees de Marokkaanse ervaring in de sociale dialoog in een bericht gestuurd naar het 2e Internationale Parlementair Forum over sociale rechtvaardigheid, georganiseerd door het Huis van raadsleden op maandag 20 februari en voorgelezen door de voorzitter Hakim Benchamass.
21 feb 16:14
Op de derde dag van het overlijden van wijlen M'hamed Boucetta, werd een religieuze ceremonie gehouden op maandagavond in Rabat om hulde te brengen aan deze politicus en voormalig minister die toegewijd was aan zijn land.
21 feb 9:19
Abdelilah Benkirane probeerde zijn in het weekend gemaakte uitspraken te verduidelijken, die werden geïnterpreteerd als kritiek op het Afrikaanse beleid van de Koning.
20 feb 16:02
Koning Mohammed VI, vergezeld door prins Moulay Ismail, kwam gisterenavond in Lusaka aan voor een officieel bezoek aan de Republiek Zambia, een nieuwe fase van de Koninklijke tour die de Koning zal leiden naar een aantal Afrikaanse landen.
18 feb 21:03
De Palestijnse ambassadeur in Marokko, Zuhair Al-Shun, prees gisteren de inspanningen van Koning Mohammed VI voor de Palestijnse zaak en het belang dat de Koning hecht aan het behoud van de heilige stad Al-Quds.
17 feb 19:53
De President van de Republiek Ghana, Nana Akufo-Addo, hield vandaag een officiële receptie ter ere van Koning Mohammed VI in het presidentieel paleis in Accra.
17 feb 9:19
Koning Mohammed VI is gisteren aangekomen in Accra voor een officieel bezoek aan de Republiek Ghana, als onderdeel van de Koning's Afrika toer naar verschillende Afrikaanse landen.
17 feb 9:19
Koning Mohammed VI is gisteren aangekomen in Accra voor een officieel bezoek aan de Republiek Ghana, als onderdeel van de Koning's Afrika toer naar verschillende Afrikaanse landen.
16 feb 18:05
Koning Mohammed VI start vandaag met de tweede ronde van zijn Afrika toer met een officieel bezoek aan Ghana, volgens een verklaring van het ministerie van het Koninklijk Huis.
16 feb 9:20
Koning Mohammed VI zal een tweedaags officieel bezoek aan Guinea brengen, te beginnen op 22 februari, melden de media in Guinea.
14 feb 10:35
Gisteren onthulde Youssef Britel de trailer voor zijn nieuwe documentaire getiteld "Mohammed VI: de dynamiek van Marokko".
11 feb 12:30
Koning Mohammed VI zet zijn Afrika toer verder met bezoeken aan zes Afrikaanse landen.
<< < 23 24 25 26 27 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi