Laatste nieuws over mohammed vi
501 t/m 520 (van 1142 artikelen)
17 jan 22:00
Ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe Marokkaanse ambassadeur aan Turkse president Recep Tayyip Erdogan, stuurde Erdogan een uitnodiging aan Koning Mohammed VI om een officieel bezoek aan Turkije te brengen.
13 jan 18:20
Het aangestelde hoofd van de regering onthulde gisterenavond dat de Koning zal deelnemen aan de volgende Afrikaanse Unie-top aan het einde van deze maand om de terugkeer van het Koninkrijk binnen deze continentale organisatie te verdedigen.
13 jan 15:25
Koning Mohammed VI opende gisteren in Ben guerir het internationale platform voor onderzoek, testen en opleiding in zonne-energie genaamd 'Green Energy Park' (Groene Energie Park).
12 jan 17:46
Het ziet er allemaal een beetje hysterisch uit, maar de Koning kon de uitgereikte Koran zeer waarderen.
10 jan 22:00
Alweer het vierde bezoek in acht jaar van de koning!
10 jan 16:16
Koning Mohammed VI lanceerde gisteren in Marrakech een aantal grote projecten die gericht zijn op het behoud van het historische erfgoed van de oude medina en het versterken van de toeristische en internationale aantrekkingskracht van Marrakech.
9 jan 18:15
De ministerraad, onder voorzitterschap van koning Mohammed VI, die vandaag bijeen zou komen is naar verluidt uitgesteld tot morgen.
9 jan 11:49
Naast politici, hoge ambtenaren en hoge officieren van het leger was ook Koning Mohammed VI gisteren aanwezig bij het Mohammed V Mausoleum in Rabat ter herdenking van het overlijden van Hassan II.
9 jan 8:04
De ministerraad zal vandaag bijeenkomen onder speciale omstandigheden.
8 jan 17:15
Koning Mohammed VI bezocht gisteren de enige zwaargewonde die vervoerbaar was na het busongeluk in het Mohammed VI ziekenhuis in Marrakech.
7 jan 19:40
Koning Mohammed VI werd van de week in Marrakech op de foto gezet samen met Prinses Lalla Salma. De foto ging al snel viraal op social media.
7 jan 18:01
De Mohammed V Stichting voor Solidariteit heeft een donatie van 10 miljoen Amerikaanse dollar ontvangen van Sheikh Mohamed Ben Zayed Al-Nahyane, de kroonprins van Abu Dhabi, ter ondersteuning van de sociale projecten van de stichting.
7 jan 11:02
Koning Mohammed VI ontving gisteren in het Koninklijk paleis enkele buitenlandse ambassadeurs, waaronder ook de Nederlandse.
6 jan 10:34
Een winkeleigenaar van traditionele goederen vertelt over zijn ontmoeting met de Koning die ineens zijn winkel binnen kwam gewandeld.
5 jan 16:50
Geheel in lijn met wat de koning had opgedragen krijgt de wijk weer zijn oorspronkelijke naam terug.
3 jan 21:44
De vier Marokkaanse slachtoffers die gewond raakten bij de terroristische aanslag in Istanbul uitten vandaag hun dankbaarheid aan Koning Mohammed VI voor zijn betrokkenheid en het overnemen van alle medische kosten.
2 jan 20:30
De vier politieagenten uit Fes overleden zondagavond in een ongeluk op de snelweg tussen Meknes en Khémisset,
31 dec 21:50
Na een grootschalige renovatie van de wijk krijgt hij nu ook een nieuwe naam.
31 dec 13:14
De Mohammed VI Prijs voor de beste muezzin is zojuist gecreëerd. De winnaar ontvangt 50.000 dirham.
30 dec 21:01
Tijdens zijn bezoek aan Marrakech verraste Koning Mohammed VI de werknemers van een Riyad, in de wijk Mellah van de stad.
<< < 24 25 26 27 28 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi