Laatste nieuws over mohammed vi
521 t/m 540 (van 1132 artikelen)
20 dec 22:03
De beloftes en plannen lijken nu steeds beter vorm aan te nemen, aldus een vooraanstaand Afrikaans blad.
18 dec 14:05
Koning Mohammed VI was vrijdag aanwezig bij de inhuldiging van de Ettedgui Synagoge en het aangrenzende El Mellah Museum in Casablanca, na hun restauratie, meldt een verklaring van MAP.
17 dec 21:13
De medina van metropool Casablanca is toe aan vernieuwing en koning Mohamed VI was daar getuige van.
17 dec 15:03
Koning Mohammed VI ontving vrijdag de Russische ambtenaar Nikolai Patrushev in Casablanca, volgens een officiële verklaring van de Marokkaanse overheid verspreid door MAP.
16 dec 17:15
Koning Mohammed VI heropende vandaag officieel de Oueld El Hamra moskee in Casablanca na de restauratie.
16 dec 13:45
In lijn met het humanitaire immigratiebeleid doet Marokko ook nu haar plicht.
15 dec 21:02
Koning Mohammed VI stuurde een felicitatie bericht naar Paolo Gentiloni na zijn benoeming tot minister-president van Italië.
14 dec 21:59
De boulevard van Casablanca krijgt de komende maanden een flinke facelift.
14 dec 18:31
De werkbezoeken van de koning lijken serieuze vormen aan te gaan nemen.
14 dec 10:34
Koning Mohammed VI stuurde een boodschap van felicitaties aan Nana Akufo-Addo na zijn verkiezing tot president van de Republiek Ghana.
12 dec 16:39
Afrika stond in het middelpunt van de besprekingen tussen Koning Mohammed VI en de Nigeriaanse president Muhammadu Buhari tijdens het officiële bezoek aan Nigeria.
12 dec 14:10
De religieuze wake ter gelegenheid van Eid Al Mawlid vond gisteren plaats in de Hassan II-moskee in aanwezigheid van Koning Mohammed VI, die werd vergezeld door Prins Moulay el Hassan en Prins Moulay Rachid.
12 dec 9:20
Koning Mohammed VI verleende pardon aan 605 mensen, veroordeeld door verschillende rechtbanken van het Koninkrijk, zei het ministerie van Justitie in een verklaring
11 dec 22:00
In een gezamenlijke verklaring bevestigden Koning Mohammed VI en de Nigeriaanse president Muhammadu Buhari hun vastberadenheid om hun partnerschap te versterken.
10 dec 14:01
Koning Mohammed VI stuurde een boodschap van medeleven en compassie aan de president van de Republiek Indonesië, Joko Widodo, naar aanleiding van de hevige aardbeving die de provincie Atjeh trof.
7 dec 16:03
Volgens de Zambiaanse pers wordt Koning Mohammed VI vrijdag verwacht in Lusaka, de hoofdstad van Zambia, voor een officieel driedaags bezoek.
7 dec 8:03
Koning Mohammed VI stuurde gisteren een boodschap van medeleven en compassie naar het hoofd van de regering Abdelilah Benkirane, na de dood van zijn moeder, Hajja Meftaha Chami.
3 dec 10:01
Koning Mohammed VI, vergezeld door Prins Moulay Ismail en de president van de Bondsrepubliek van Nigeria, Muhammadu Buhari, woonde gisteren het vrijdaggebed bij in de nationale moskee in de Nigeriaanse hoofdstad Abuja.
2 dec 13:59
De vele bezoeken van onze koning lijken nu al hun vruchten af te werpen.
2 dec 9:21
Na zijn officiële bezoeken aan Ethiopië en Madagaskar is Koning Mohammed VI gisterenavond aangekomen in Abuja, de hoofdstad van Nigeria.
<< < 25 26 27 28 29 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi