Laatste nieuws over mohammed vi
601 t/m 620 (van 1271 artikelen)
20 feb 16:02
Koning Mohammed VI, vergezeld door prins Moulay Ismail, kwam gisterenavond in Lusaka aan voor een officieel bezoek aan de Republiek Zambia, een nieuwe fase van de Koninklijke tour die de Koning zal leiden naar een aantal Afrikaanse landen.
18 feb 21:03
De Palestijnse ambassadeur in Marokko, Zuhair Al-Shun, prees gisteren de inspanningen van Koning Mohammed VI voor de Palestijnse zaak en het belang dat de Koning hecht aan het behoud van de heilige stad Al-Quds.
17 feb 19:53
De President van de Republiek Ghana, Nana Akufo-Addo, hield vandaag een officiële receptie ter ere van Koning Mohammed VI in het presidentieel paleis in Accra.
17 feb 9:19
Koning Mohammed VI is gisteren aangekomen in Accra voor een officieel bezoek aan de Republiek Ghana, als onderdeel van de Koning's Afrika toer naar verschillende Afrikaanse landen.
17 feb 9:19
Koning Mohammed VI is gisteren aangekomen in Accra voor een officieel bezoek aan de Republiek Ghana, als onderdeel van de Koning's Afrika toer naar verschillende Afrikaanse landen.
16 feb 18:05
Koning Mohammed VI start vandaag met de tweede ronde van zijn Afrika toer met een officieel bezoek aan Ghana, volgens een verklaring van het ministerie van het Koninklijk Huis.
16 feb 9:20
Koning Mohammed VI zal een tweedaags officieel bezoek aan Guinea brengen, te beginnen op 22 februari, melden de media in Guinea.
14 feb 10:35
Gisteren onthulde Youssef Britel de trailer voor zijn nieuwe documentaire getiteld "Mohammed VI: de dynamiek van Marokko".
11 feb 12:30
Koning Mohammed VI zet zijn Afrika toer verder met bezoeken aan zes Afrikaanse landen.
10 feb 20:45
Koning Mohammed VI richtte een boodschap met felicitaties aan Mohamed Abdullahi Mohamed met zijn verkiezing tot president van Somalië.
6 feb 20:45
Koning Mohammed VI stuurde een boodschap met felicitaties aan Paul Biya, de president van de Kameroen, na het winnen van de 31e editie van de Afrika Cup.
4 feb 11:00
Wat vond het Marokkaanse publiek van de gekozen woorden van Koning Mohammed VI tijdens zijn toespraak bij de Afrikaanse Unie na Marokko's terugkeer?
3 feb 9:19
Koning Mohammed VI is gisterenmiddag vertrokken uit Zuid-Soedan, waar hij voor een officieel bezoek was.
2 feb 9:20
Taieb Fassi Fihri, adviseur van Koning Mohammed VI, onthulde dinsdag dat de verklaringen van Chabat (Istiqlal) over Mauritanië de belangen van het Koninkrijk hebben geschaad.
1 feb 21:16
Bij zijn aankomst in Zuid-Soedan werd Koning Mohammed VI ontvangen door de president van het land Salva Kiir Mayardit.
1 feb 19:02
Koning Mohammed VI heeft zij condoleances verstuurd naar de familie van het Marokkaanse dodelijke slachtoffer van de terroristische aanslag in de moskee in Quebec.
1 feb 17:36
De Koning somt op wat tot nu toe al is bereikt en voorspelt nog veel meer moois!
1 feb 16:00
In een brief aan de president van Palestina, Mahmoud Abbas, heeft Koning Mohammed VI zijn afkeuring geuit over de plannen van de Amerikaanse president Donald Trump om de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen.
1 feb 15:00
Marokko begint een steeds grotere rol van betekenis te krijgen op het Afrikaanse continent.
1 feb 10:34
Abdelillah Benkirane meldt dat de terugkeer van Marokko tot de Afrikaanse Unie een grote overwinning is van Koning Mohammed VI, die dit middels zijn actieve diplomatieke gesprekken en bezoeken in Afrika heeft bereikt.
<< < 29 30 31 32 33 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi