Laatste nieuws over mohammed vi
841 t/m 860 (van 1172 artikelen)
7 mei 18:57
De protocolchef van het Saudisch koningshuis is van zijn functie ontheven nadat hij een fotojournalist een ferme klap verkocht.
24 apr 19:34
De Franse komiek Dieudonné zou aanvankelijk op 29 april optreden in de overdekte hal van het Mohammed V complex in Casablanca maar wegens technische redenen gaat dit niet door.
24 apr 14:34
Op bevel van koning Mohammed VI hebben de Marokkaanse autoriteiten immense hoeveelheden medicijnen naar Guinee gestuurd.
20 apr 19:30
De Arab Family Organization (AFO) heeft de winnaar bekendgemaakt van een speciale award.
14 apr 17:30
Ivoorkust heeft een nieuwe snelweg een speciale naam gegeven. Tussen Abobo en Anyama ligt nu een nieuw stuk wegdek van vier kilometer lang.
10 apr 18:33
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft vliegensvlug gereageerd op het tragisch ongeval, waarbij zeker 31 personen om het leven kwamen.
9 apr 19:30
Koning Mohammed VI heeft Ahmed Tawfik, de minister van Islamzaken, bevolen om het aantal vrouwen op belangrijke religieuze plaatsen te vermeerderen.
7 apr 18:13
De koning van Marokko is helemaal klaar met enkele slecht presterende ministers. Daarom voert hij binnenkort een schoonmaak uit.
6 apr 21:21
De Marokkaans-Algerijnse zanger Cheb Khaled blijft zich druk maken om een aantal van zijn landgenoten, die het niet kunnen verkroppen dat hij de Marokkaanse nationaliteit heeft aangenomen.
2 apr 21:02
De minister van Justitie, Mustapha Ramid, heeft met koning Mohammed VI gesproken en details van dat gesprek uitte hij tijdens een workshop.
1 apr 17:39
Mohammed VI heeft ervoor gezorgd dat leden van het kabinet en hoge ambtenaren gebruik kunnen maken van gepantserde voertuigen.
26 mrt 19:30
Marokko wil straatverkopers een kans bieden om legaal hun waar aan te kunnen bieden. Daarvoor is een nieuw project in het leven geroepen maar de Marokkaanse koning weigerde te tekenen.
25 mrt 21:29
De Marokkaanse monarch Mohammed VI heeft hart voor sport en in het bijzonder voor voetbal. Hij is zo erg begaan met het lot van een voetbalteam dat hij een van zijn privévliegtuigen aan het team leent.
23 mrt 14:28
Na twee eerdere mededelingen over een officieel staatsbezoek van Mohammed VI aan Rusland lijkt het er de derde keer toch van te komen.
19 mrt 17:37
Makers van de Spaanse televisieserie 'El Principe' zijn op zoek naar een acteur die sprekend op koning Mohammed VI van Marokko lijkt.
17 mrt 18:36
De Marokkaanse monarch Mohammed VI is vaak in Frankrijk en in het bijzonder in Parijs te vinden. De kans dat je hem tegen het lijf loopt is echter miniem.
17 mrt 16:36
Binnenkort gelden in Marokko andere regels met betrekking tot abortus. Waarschijnlijk is het dan in sommige gevallen niet illegaal meer.
16 mrt 19:53
Het hoofd van de overheid, Abdelilah Benkirane, heeft naar buiten gebracht dat hij serieuze dreigementen ontving naar aanleiding van zijn politieke koers.
9 mrt 18:33
De Jordaanse koning Abdullah II en zijn vrouw prinses Rania zijn vanaf morgen voor een officieel staatsbezoek in Marokko.
6 mrt 19:07
Koning Mohammed verwierp kortgeleden een verzoek van de Nigeriaanse autoriteiten om een telefoongesprek te voeren met de Nigeriaanse president.
<< < 41 42 43 44 45 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi