Laatste nieuws over mohammed
1 t/m 20 (van 1993 artikelen)
16 sep 19:20
De Spaanse Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel Albares is optimistisch over de toekomst van de diplomatieke betrekkingen met Marokko.
10 sep 21:55
Koning Mohammed VI heeft Aziz Akhannouch, voorman van de Nationale Vereniging van Onafhankelijken (RNI), benoemd tot premier.
9 sep 6:08
De grootste partij van Marokko, de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), heeft een enorme verkiezingsnederlaag geleden.
7 sep 19:59
De rechtbank in Marrakech heeft een vrouw veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden wegens "minachting van het gezag".
6 sep 19:00
De Marokkaanse voetbalselectie is veilig en wel teruggekeerd op het trainingscomplex van de Marokkaanse voetbalbond.
5 sep 20:02
De Spaanse regeringsleider Pedro Sánchez zal "binnenkort" naar Marokko afreizen.
2 sep 16:45
Marokko versterkt de bluscapaciteiten van de brandweer met de aanschaf van drie nieuwe blusvliegtuigen.
21 aug 10:39
Een van de stichters van de Taliban, mullah Abdul Ghani Baradar Akhund, is in de Afghaanse hoofdstad Kabul aangekomen voor overleg met andere Talibanleiders over de vorming van een regering.
13 aug 13:40
Tarin Kowt, de hoofdstad van de provincie Uruzgan waar Nederlandse militairen tussen 2006 en 2010 in de buurt gelegerd waren, is in handen van de radicale Taliban.
13 aug 13:13
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft zijn medeleven betuigt aan Algerije voor de aanhoudende dodelijke bosbranden in buurland Algerije.
13 aug 12:59
De Israëlische president Isaac Herzog heeft een uitnodigingsbrief gestuurd aan de Marokkaanse koning Mohammed VI om hem uit te nodigen voor een bezoek aan Israël.
12 aug 9:56
Koning Mohammed VI heeft de regering opgedragen om Algerije een helpende hand te bieden in de strijd tegen de tragische bosbranden die woeden in Algrije
10 aug 12:15
De campagne om prinses Latifa van Dubai te bevrijden uit de macht van haar vader is gestopt nadat een foto werd gepubliceerd.
9 aug 22:36
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft "geen antwoord" op de handreiking van koning Mohammed VI die bedoeld was om de betrekkingen tussen Marokko en Algerije te herstellen.
8 aug 21:55
Een Saoedische rechtbank heeft de voormalige Hamas-vertegenwoordiger Mohammed Al-Khudari zondag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar.
1 aug 20:10
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft zaterdag zijn troonrede gewijd aan de betrekkingen met buurland Algerije en sprak geen woord over Spanje.
1 aug 19:52
De handreiking van de Marokkaanse koning aan buurland Algerije wordt door het separatistische Polisario-Front niet op prijs gesteld.
1 aug 17:13
Marokko heeft zijn eerste vrouwelijke officier van justitie nadat Rabha Fath Nour vorige week werd aangesteld als hoofdaanklager.
31 jul 15:09
De Colombiaanse en Peruaanse hoofdsteden namen deel aan de viering van de 22ste editie van het Troonfeest.
29 jul 21:09
Koning Mohammed VI heeft de gevangenen gratie verleend ter gelegenheid van de troondag, die dit jaar op vrijdag plaatsvindt
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi