Laatste nieuws over mondkapje
41 t/m 60 (van 104 artikelen)
8 jul 13:45
De Spaanse regio Catalonië voert met ingang van donderdag een algemene maskerplicht in uit vrees voor een nieuwe verspreiding van het coronavirus.
23 jun 16:00
Een Braziliaanse rechter heeft president Jair Bolsonaro bevolen om een mondkapje te dragen tijdens openbare gelegenheden.
15 jun 17:01
Tussen 21 mei en 8 juni heeft Marokko bijna 18,5 miljoen mondkapjes geëxporteerd naar het buitenland.
5 jun 18:36
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft haar richtlijnen voor de bestrijding van de coronapandemie een update gegeven.
3 jun 18:59
Een vliegtuig van KLM is deze week vlak voor het opstijgen teruggekeerd naar de gate op Schiphol, omdat een passagier weigerde een mondkapje te dragen.
1 jun 4:24
Een mondkapje in het openbaar vervoer: vanaf maandag zijn ze verplicht
27 mei 2:29
Joe Biden, de Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap, heeft hard uitgehaald naar president Donald Trump omdat hij geen mondkapje droeg tijdens de plechtigheden van Memorial Day.
20 mei 20:03
Algerije stelt het dragen van mondmaskers in openbare ruimten voor iedereen verplicht
20 mei 11:18
Spanje stelt het dragen van mondmaskers in openbare ruimten voor iedereen vanaf 6 jaar oud zowel binnen als buiten verplicht wanneer het niet mogelijk is 2 meter afstand tot elkaar te bewaren.
19 mei 17:34
Het overkoepelend orgaan voor gevangenisbeheer en reïntegratie (DGAPR) is begin mei gestart met het produceren van mondkapjes in Marokkaanse detentiecentra
15 mei 15:36
Taxi-app Uber gaat voortaan chauffeurs en passagiers verplichten om mondkapjes te dragen. Vanaf 18 mei gaat de app controleren of dat ook gebeurt.
13 mei 13:27
Op mondkapjes hoeft vanaf 25 mei niet de gebruikelijke 21 procent btw te worden betaald. Dat geldt voor zowel medische als niet-medische mondkapjes.
7 mei 15:24
RIVM-kopstuk Jaap van Dissel is kritisch over het advies mondkapjes te gebruiken als 1,5 meter afstand houden niet kan.
7 mei 14:14
Grote winkelketens als HEMA en Etos gaan op korte termijn mondmaskers verkopen op en bij stations.
7 mei 12:30
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam onderzoekt of het mogelijk is om collectief mondkapjes te regelen voor reizigers in het openbaar vervoer in de regio.
6 mei 17:01
Reizigers in het openbaar vervoer moeten vanaf 1 juni verplicht een mondkapje dragen. Het kabinet zal dat woensdag bekendmaken, bevestigen ingewijden berichtgeving daarover van de NOS.
6 mei 16:35
Het onzorgvuldig weggooien van gebruikte mondkapjes vormt een gevaar voor reinigingsdiensten en anderen.
5 mei 12:16
Het Duitse ministerie van Verkeer wil dat in alle openbare vervoersmiddelen mondkapjes worden gedragen om verspreiding van het coronavirus in te dammen.
4 mei 22:14
Het kabinet praat deze week over een mogelijke verplichting voor reizigers om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Ook wordt nagedacht over de heropening van kapperszaken begin volgende week.
2 mei 15:29
Spanje gaat mondkapjes in het openbaar vervoer vanaf maandag verplicht stellen om een nieuwe golf van coronavirusinfecties te voorkomen nu de lockdown-regels beetje bij beetje worden versoepeld.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi