Laatste nieuws over mondkapje
61 t/m 80 (van 106 artikelen)
4 mei 22:14
Het kabinet praat deze week over een mogelijke verplichting voor reizigers om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Ook wordt nagedacht over de heropening van kapperszaken begin volgende week.
2 mei 15:29
Spanje gaat mondkapjes in het openbaar vervoer vanaf maandag verplicht stellen om een nieuwe golf van coronavirusinfecties te voorkomen nu de lockdown-regels beetje bij beetje worden versoepeld.
1 mei 20:07
De zeven miljoen mondkapjes die Marokko momenteel dagelijks produceert zijn voldoende om aan de binnenlandse vraag te voldoen
1 mei 19:11
Om een opschaling van het openbaar vervoer mogelijk te maken hebben de ov-bedrijven meer geld nodig en willen ze dat beschermingsmiddelen zoals mondkapjes verplicht worden voor personeel en reizigers.
1 mei 18:33
De woordvoerder van de Britse premier Boris Johnson zegt dat er bewijs is dat mondkapjes een klein, maar positief effect hebben op het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.
30 apr 14:01
Nederland kan nog veel meer mondkapjes inkopen dan nu al gebeurt, mochten die nodig zijn voor meer doelgroepen dan alleen de zorgsector.
30 apr 13:34
Belgen winkelen massaal online om aan stof en lint voor zelfgenaaide mondkapjes te komen.
16:31
Het kabinet wil weten of mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht moeten worden.
28 apr 15:44
De Schotse eerste minister Nicola Sturgeon heeft burgers opgeroepen hun gezicht te bedekken in afgesloten ruimtes, zoals winkels en het openbaar vervoer.
28 apr 15:23
De mondkapjesplicht geldt nu voor winkels in heel Duitsland.
26 apr 15:19
In Duitsland wordt vanaf maandag het verplichte mondkapje ingevoerd. De mond en de neus moeten dan zijn bedekt in het openbaar vervoer en meestal ook in winkels.
25 apr 16:35
Italië gaat een maximumprijs invoeren voor mondkapjes. Het is een van de maatregelen die het land neemt nu het einde van de lockdown in zicht is.
24 apr 21:24
Mondkapjes in het openbaar vervoer worden vanaf 4 mei verplicht in België.
23 apr 20:46
Handelsminister Moulay Hafid Elalamy heeft de zorgen over een mogelijk tekort aan de beschermende mondkapjes weggenomen
20 apr 15:28
Steeds meer Duitse deelstaten en gemeenten verplichten hun inwoners om mondkapjes te dragen. De minister van Volksgezondheid van Baden-Württemberg sprak zich maandag uit voor zo'n maskerplicht.
20 apr 11:52
In Luxemburg geldt vanaf maandag een gedeeltelijke mondkapjesplicht. Mensen moeten vanwege de coronacrisis hun mond en neus gaan bedekken in bijvoorbeeld de supermarkt en het openbaar vervoer.
18 apr 18:06
De Duitse stad Wolfsburg (Nedersaksen) voert een mondkapjesplicht in. Die gaat vanaf maandag gelden in winkels, openbare gebouwen, artsenpraktijken en bussen.
16 apr 22:36
Het kabinet wil kijken hoe de inzet van mondkapjes voor bepaalde sectoren, zoals bijvoorbeeld contactberoepen, eventueel een rol kan spelen bij een versoepeling van de coronamaatregelen.
16 apr 15:07
Gebruik van mondkapjes door burgers moet onderdeel worden van de afbouw van de coronamaatregelen. Een groot deel van de Tweede Kamer dringt hierop aan bij het kabinet.
16 apr 12:05
De 100% Marokkaanse maskers kunnen bij correct gebruik tot wel een week lang mee gaan
<< < 2 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi