Laatste nieuws over mondkapje
81 t/m 100 (van 135 artikelen)
19 mei 17:34
Het overkoepelend orgaan voor gevangenisbeheer en reïntegratie (DGAPR) is begin mei gestart met het produceren van mondkapjes in Marokkaanse detentiecentra
15 mei 15:36
Taxi-app Uber gaat voortaan chauffeurs en passagiers verplichten om mondkapjes te dragen. Vanaf 18 mei gaat de app controleren of dat ook gebeurt.
13 mei 13:27
Op mondkapjes hoeft vanaf 25 mei niet de gebruikelijke 21 procent btw te worden betaald. Dat geldt voor zowel medische als niet-medische mondkapjes.
7 mei 15:24
RIVM-kopstuk Jaap van Dissel is kritisch over het advies mondkapjes te gebruiken als 1,5 meter afstand houden niet kan.
7 mei 14:14
Grote winkelketens als HEMA en Etos gaan op korte termijn mondmaskers verkopen op en bij stations.
7 mei 12:30
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam onderzoekt of het mogelijk is om collectief mondkapjes te regelen voor reizigers in het openbaar vervoer in de regio.
6 mei 17:01
Reizigers in het openbaar vervoer moeten vanaf 1 juni verplicht een mondkapje dragen. Het kabinet zal dat woensdag bekendmaken, bevestigen ingewijden berichtgeving daarover van de NOS.
6 mei 16:35
Het onzorgvuldig weggooien van gebruikte mondkapjes vormt een gevaar voor reinigingsdiensten en anderen.
5 mei 12:16
Het Duitse ministerie van Verkeer wil dat in alle openbare vervoersmiddelen mondkapjes worden gedragen om verspreiding van het coronavirus in te dammen.
4 mei 22:14
Het kabinet praat deze week over een mogelijke verplichting voor reizigers om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Ook wordt nagedacht over de heropening van kapperszaken begin volgende week.
15:29
Spanje gaat mondkapjes in het openbaar vervoer vanaf maandag verplicht stellen om een nieuwe golf van coronavirusinfecties te voorkomen nu de lockdown-regels beetje bij beetje worden versoepeld.
1 mei 20:07
De zeven miljoen mondkapjes die Marokko momenteel dagelijks produceert zijn voldoende om aan de binnenlandse vraag te voldoen
1 mei 19:11
Om een opschaling van het openbaar vervoer mogelijk te maken hebben de ov-bedrijven meer geld nodig en willen ze dat beschermingsmiddelen zoals mondkapjes verplicht worden voor personeel en reizigers.
1 mei 18:33
De woordvoerder van de Britse premier Boris Johnson zegt dat er bewijs is dat mondkapjes een klein, maar positief effect hebben op het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.
30 apr 14:01
Nederland kan nog veel meer mondkapjes inkopen dan nu al gebeurt, mochten die nodig zijn voor meer doelgroepen dan alleen de zorgsector.
30 apr 13:34
Belgen winkelen massaal online om aan stof en lint voor zelfgenaaide mondkapjes te komen.
29 apr 16:31
Het kabinet wil weten of mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht moeten worden.
28 apr 15:44
De Schotse eerste minister Nicola Sturgeon heeft burgers opgeroepen hun gezicht te bedekken in afgesloten ruimtes, zoals winkels en het openbaar vervoer.
28 apr 15:23
De mondkapjesplicht geldt nu voor winkels in heel Duitsland.
26 apr 15:19
In Duitsland wordt vanaf maandag het verplichte mondkapje ingevoerd. De mond en de neus moeten dan zijn bedekt in het openbaar vervoer en meestal ook in winkels.
<< < 3 4 5 6 7 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi