Laatste nieuws over moord
101 t/m 120 (van 1889 artikelen)
27 dec 2:05
De zware ontploffing vrijdag in het centrum van Nashville is waarschijnlijk een zelfmoordactie geweest. Dat hebben onderzoekers van de explosie tegen nieuwszender CNN gezegd.
19 dec 13:44
De imam van een moskee in Aklo, een klein dorpje in de provincie Tiznit, heeft donderdag geprobeerd zelfmoord te plegen
11 dec 11:58
Het door de VN gesteunde Libanon-Tribunaal (TSL) in Leidschendam heeft een nog steeds voortvluchtige Libanees tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld wegens de moord op de Libanese ex-premier en miljardair Rafik Hariri.
10 dec 17:36
De 29-jarige spits van FC Barcelona vervulde een prominente rol in een omvangrijke advertentiecampagne voor het bedrijf in Frankrijk.
8 dec 18:47
Hoewel minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel) er niet voor voelt, wil de Tweede Kamer toch dat het kabinet Nederlandse kleding- en textielbedrijven in het Chinese Xinjiang gaat aanmoedigen om de regio te verlaten.
5 dec 15:29
De Europese Unie vraagt Israël opheldering over de dood van een 13-jarige Palestijnse jongen na rellen vrijdag met Israëlische militairen op de Westelijke Jordaanoever.
4 dec 16:49
De verkozen president van de Verenigde Staten Joe Biden heeft gezegd dat de moord op de Iraanse atoomwetenschapper Mohsen Fakhrizadeh de betrekkingen tussen Washington en Teheran zal bemoeilijken.
3 dec 10:56
Bangladesh is begonnen met het verplaatsen van zeker vierhonderd Rohingya-vluchtelingen naar een afgelegen eiland.
1 dec 16:43
De vertegenwoordiger van Saoedi-Arabië bij de VN veroordeelde dinsdag de moord op de Iraanse atoomwetenschapper Mohsen Fakhrizadeh.
30 nov 10:42
De begrafenis van de vermoorde Iraanse wetenschapper en generaal Mohsen Fakhrizadeh is in Teheran begonnen.
10:03
De Iraanse president Hassan Rohani stelt dat "het huurlingenregime in Israël verantwoordelijk is voor de terroristische moordaanslag" op de Iraanse nucleaire wetenschapper en militair Mohsen Fakhrizadeh.
08:08
Dat schreef de Iraanse VN-gezant Majid Takht Ravanchi aan de VN.
06:01
De voorman van de Verenigde Naties (VN) maant tot kalmte na de moordaanslag op het vermeende meesterbrein van het geheime Iraanse atoombomprogramma.
27 nov 17:36
In Iran is met woede gereageerd op de moordaanslag vrijdag op een prominente atoomgeleerde. Het land zegt aanwijzingen te hebben dat Israël een rol heeft in de moord.
27 nov 17:02
Een prominente Iraanse atoomwetenschapper is slachtoffer geworden van een aanslag. Het gaat om Mohsen Fakhrizadeh die wordt gezien als het brein achter de vermeende pogingen van Teheran om een atoombom te maken.
24 nov 18:37
De rechtbank in Casablanca heeft een vrouw veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien jaar wegens de moordpoging op haar drie kinderen
24 nov 17:31
Een politieagent in Laâyoune heeft zichzelf om het leven gebracht met zijn dienstwapen
19 nov 17:08
De consul-generaal van Frankrijk in Marokko, Denis François, heeft donderdagochtend zelfmoord gepleegd in Tanger
19 nov 6:54
Australische elitetroepen in Afghanistan hebben daar 39 onschuldige en ongewapende moslims in koele bloede vermoorden
13 nov 9:23
De verkiezingen in Myanmar worden overtuigend gewonnen door de partij van Aung San Suu Kyi, de omstreden winnares van de Nobelprijs voor de Vrede.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi