Laatste nieuws over morsi
1 t/m 20 (van 166 artikelen)
18 jan 15:39
Een Egyptische rechtbank heeft uitspraak gedaan over de inbeslagname van bezittingen van 89 leden van de Moslimbroederschap, waaronder de overleden Egyptische president Mohamed Morsi.
1 okt 23:04
De actievoerders demonstreren sinds 20 september in de provincies Gizeh en Qena tegen president Abdel-Fattah al-Sisi en zijn "corrupte" regering.
28 sep 16:54
De politie heeft tijdens de schermutselingen traangas gebruikt op demonstranten.
25 feb 13:07
Oud-president van Egypte Hosni Mubarak is dinsdag op 91-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis, meldde de staatstelevisie.
6 sep 13:36
Egyptische autoriteiten staan gevangen broer toe om Abdullah Morsi's begrafenis bij te wonen
6 sep 8:24
De officier van justitie in Egypte heeft besloten toch autopsie op het lichaam uit te laten voeren
22:13
De jongste zoon van wijlen ex-president van Egypte, Mohamed Morsi, stierf woensdagavond aan de gevolgen van een hartaanval
19 jun 18:15
De Egyptische ex-president Mohamed Morsi is in gevangenschap vermoord en de Egyptische regering heeft niets gedaan om dat te voorkomen. Dit zei de Turkse president Erdogan over zijn bondgenoot Morsi.
18 jun 19:16
De Egyptische regering stelde de ex-president bewust bloot aan een bijzonder strenge behandeling, zegt de mensenrechtenorganisatie
18 jun 13:57
Nederlandse moslims kunnen dinsdag in meerdere moskeeën bidden voor de afgezette Egyptische president Mohamed Morsi. Die overleed maandag en is dinsdag begraven. Het gebeurt vrijwel nooit dat het dodengebed wordt gehouden voor een afwezige overledene.
18 jun 9:15
De maandag overleden afgezette Egyptische president Mohamed Morsi is dinsdag begraven. Zijn familie liet weten dat hij naast andere prominente figuren uit de Moslimbroederschap ligt op een begraafplaats in Caïro.
18 jun 8:29
Turks president Recep Tayyip Erdogan eert 'martelaar' Mohamed Morsi. De voormalige Egyptische president stierf maandag en was één van zijn belangrijkste aanhangers.
17 jun 23:09
De Moslimbroederschap houdt de Egyptische autoriteiten verantwoordelijk voor de dood van oud-president Mohamed Morsi. De politieke tak van de islamistische beweging zegt dat de mensenrechten van de afgezette leider niet zijn gerespecteerd.
17 jun 18:17
De afgezette Egyptische president Mohamed Morsi is dood. Hij viel volgens de staatstelevisie flauw in de rechtszaal en zou vervolgens zijn overleden.
30 mei 9:25
Een militaire rechtbank in Egypte heeft zondag acht vermeende aanhangers van de Moslimbroederschap ter dood veroordeeld wegens het aanzetten tot geweld en aanslagen.
16 aug 17:05
De Egyptische oud-president Mohamed Morsi gaat in hoger beroep in de rechtszaak over een gevangenisuitbraak.
16 jun 14:04
Een Egyptische rechtbank heeft dinsdag de doodstraf voor de afgezette president Mohammed Morsi gehandhaafd.
19 mei 20:30
Terwijl het westen in stilte is gehuld is de ter dood veroordeling van ex-president Mohammed Morsi in de Arabische wereld gesprek van onderwerp.
16 mei 16:44
De vroegere Egyptische president Mohammed Morsi is ter dood veroordeeld wegens zijn aandeel in een gevangenisuitbraak in 2011, tijdens de opstand tegen ex-president Hosni Mubarak.
22 apr 13:38
Turkije heeft woensdag kritiek geuit op de veroordeling van de voormalige Egyptische president Mohammed Morsi.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi