Laatste nieuws over moskee
201 t/m 220 (van 909 artikelen)
5 jun 16:58
Duizenden moslims komen samen in Jeruzalem voor het verrichten van de Eid-gebeden in de Al-Aqsa-moskee
5 jun 16:17
De burgemeester van Eindhoven schaadt het grondrecht op demonstratie van anti-islamorganisatie Pegida. Dat zegt de Nationale ombudsman Reinier van Zutphen tegenover Omroep Brabant.
5 jun 12:24
Veel moskeeën hadden gepland de gebeden in de open lucht uit te voeren
5 jun 11:40
Koning Mohammed VI, vergezeld door kroonprins Moulay El Hassan, prins Moulay Rachid en prins Moulay Ismail voerden woensdag het Eid ul-Fitr-gebed uit in de Ahl Fas-moskee in Mechouar in Rabat
5 jun 10:03
Pegida heeft opnieuw een vergunning aangevraagd voor een demonstratie in Eindhoven. Dat heeft de gemeente Eindhoven bevestigd. De demonstratie moet aanstaande zaterdag plaatsvinden.
4 jun 15:44
De commissie tegen racisme en intolerantie (ECRI) van de Raad van Europa is bezorgd over het politieke debat in Nederland.
2 jun 17:10
De kolonisten braken de Al-Mugharbah poort van de moskee onder bescherming van de Israëlische politie
31 mei 13:38
De extreemrechtse organisatie Pegida krijgt geen vergunning om zondag opnieuw in Eindhoven te demonstreren. Pegida heeft de aanvraag daartoe te laat ingediend.
29 mei 16:26
Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem is in de fout gegaan met uitspraken over een nieuwe imam van een moskee in de stad.
28 mei 23:38
De extreemrechtse groepering Pegida heeft voor komende zondag een nieuwe demonstratie aangemeld in Eindhoven. Dat laat Pegida dinsdagavond weten.
27 mei 15:17
De politie heeft zondagavond tijdens een betoging van de uiterst rechtse beweging Pegida in Eindhoven tien tegendemonstranten opgepakt. Zeven van hen worden verdacht van openlijke geweldpleging tegen de politie.
26 mei 20:21
Een grote groep jongeren met een Turkse vlag protesteert zondagavond in Eindhoven tegen een kleine demonstratie van Pegida. Volgens een woordvoerder van de gemeente is een kleine groep aanhangers van Pegida rond 19.
26 mei 10:13
Moskeeën in Californië, Connecticut en Queens zijn het doelwit geweest van brandstichting en vandalisme
19:49
Het "Nationale Front tegen Extremisme en Terrorisme" roept de Marokkaanse overheid op in te grijpen bij moskeegangers die op straat bidden en het verkeer belemmeren.
10:43
De verdachte van het bloedbad bij moskeeën in Nieuw-Zeeland wordt nu ook vervolgd voor terrorisme.
20 mei 20:32
Het initiatief is onderdeel van een actie genaamd "Planten van de broederschap".
19 mei 22:11
King Abdul Aziz Foundation publiceerde recent de oudste geluidsopname van de adhan, zo'n 110 jaar oud.
18 mei 20:18
De politie in Marrakech heeft vrijdagmiddag een man gearresteerd die tijdens het vrijdaggebed schoenen van moskeegangers stal uit de moskee
18 mei 16:51
Bij de instorting van het dak van de Othman Ibn Affan-moskee in Khouribga op vrijdagavond raakten drie mensen gewond, waarvan één ernstig.
13 mei 9:11
Het slachtoffer, Azzam Raguragui, werd gedood toen hij naar verluidt op weg was om zijn vasten te verbreken bij een Iftar in de moskee
<< < 9 10 11 12 13 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi