Laatste nieuws over moskee
501 t/m 520 (van 1021 artikelen)
3 feb 13:02
Er is een toename van het aantal incidenten bij moskeeën en op lokaal niveau worden extra preventieve maatregelen genomen zoals cameratoezicht. Dat zei Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, Dick Schoof, vrijdag na overleg met zes moslimkoepels.
08:04
De Duitse politie heeft dinsdag in Berlijn drie terreurverdachten opgepakt. De politie doorzocht tevens enkele woningen.
31 jan 9:20
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) heeft geschokt gereageerd op de bloedige schietpartij in een Canadese moskee.
31 jan 8:05
De Frans-Canadese student Alexandre Bissonnette is de enige verdachte van de dodelijke schietpartij in een moskee in Quebec.
30 jan 20:29
De gemeente Amsterdam nodigt 'op korte termijn' de Islamitische gemeenschap in de stad uit voor een gesprek, op initiatief van burgemeester Eberhard van der Laan.
30 jan 19:59
Nog maar één van de twee arrestanten die in de Canadese stad Quebec na een schietpartij in een moskee zijn aangehouden, wordt gezien als verdachte. De andere, Mohammed Belkhadir, is een getuige.
30 jan 17:28
De namen van twee verdachten van de aanslag zondag op een moskee in de Canadese stad Quebec zijn maandag bekendgemaakt. Het zijn Alexandre Bissonnette en Mohamed El Khadir, die volgens Canadese media in in Quebec wonen.
30 jan 15:45
Op dit moment adviseert de Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en Veiligheid (NCTV) voor Nederland geen extra algemene veiligheidsmaatregelen.
30 jan 13:15
Vier grote moskeeën in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht hebben besloten voorlopig de deuren te sluiten tijdens alle gezamenlijke gebedsmomenten. Dat moet voorkomen dat mensen met kwade bedoelingen kunnen binnendringen.
30 jan 12:45
De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) maakt zich na de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec ernstige zorgen over de veiligheid van de moskeeën in Nederland. De organisatie roept moskeeën op meer waakzaam te zijn richting de verkiezingen.
30 jan 12:28
Bij een aanslag op een moskee in de Canadese stad Quebec zijn zondagavond laat ten minste zes mensen doodgeschoten en meerdere gewonden gevallen.
19 jan 22:00
Marokko is begonnen met de aanpassing van 600 van haar moskeeën met hernieuwbare energie door over te schakelen naar een efficiënte LED-verlichting, fotovoltaïsche elektriciteit en zonnestroom waterverwarmers.
10 jan 8:05
De politie gaat ervan uit dat het voormalige zwembad aan de Multatulilaan in Culemborg eind vorig jaar in brand is gestoken.
4 jan 22:00
De Malik Dinar Juma Masjid, die zich bij Thalankara in India bevindt, is op de 13e Rajab, 22 Hijra, door Malik Ibn Dinar in de typische Kerala stijl gebouwd.
2 jan 11:59
De Islamitische Gemeenschap in Culemborg heeft al ruim 280.000 euro binnengekregen voor de bouw van een nieuwe moskee. Dat heeft voorzitter van het moskeebestuur, Hassan Barzizaoua, maandag gezegd.
30 dec 8:03
Het onderzoek naar de branden van woensdag in Culemborg heeft nog geen concrete resultaten opgeleverd.
29 dec 14:27
Zeven moskeeën in het land beginnen een inzamelingsactie na de grote brand in het voormalige zwembad in Culemborg, waarin een moskee zou komen.
23 dec 17:15
Een knap staaltje werk door financiele bijstand van de Marokkaanse overheid.
21 dec 16:14
Over twee dagen gaat moskee Al Ihsane live voor de nieuwbouw van de moskee!
20 dec 11:33
De Zwitserse politie heeft het lichaam gevonden van de man die maandag drie mensen neerschoot in een moskee. De stoffelijke resten van de schutter zijn teruggevonden in de omgeving.
<< < 24 25 26 27 28 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi