Laatste nieuws over moskee
101 t/m 120 (van 1036 artikelen)
15 dec 18:48
Een dertigjarige man is maandag veroordeeld tot een celstraf van elf jaar en drie maanden voor het neersteken van muezzin in een Londense moskee.
15 dec 13:12
Bij de Westermoskee in Amsterdam-West is in de nacht van maandag op dinsdag een steen door een ruit gegooid.
14 dec 16:53
Een 44-jarige Utrechter is opgepakt voor het bekladden van een moskee en twee synagogen in zijn woonplaats.
11 dec 21:19
Buitenlandse financiering van islamitische organisaties wordt aan banden gelegd en meer moskeeën moeten zich registreren als gebedshuis in plaats van vereniging
8 dec 8:54
De Nieuw-Zeelandse politie en inlichtingendienst hebben in de aanloop van de aanslag in Christchurch fouten gemaakt. Maar ze hadden de aanslag niet kunnen voorkomen
4 dec 18:19
Belgische justitie brengt een negatief advies uit over de doorstart van de Brusselse Grote Moskee.
4 dec 14:09
Imam Yassin Elforkani vertrekt bij de Blauwe Moskee in Amsterdam. Na acht jaar stopt hij daar als hoofdimam en ook als voorzitter van het moskeebestuur, vertelt hij in een interview met NRC.
2 dec 22:22
Het gaat om ruim zeventig gebedshuizen die volgens de Franse autoriteiten gelden als "broedplaats van extremisme" en daarmee als vijanden van de Franse republiek.
23 nov 10:04
In de strijd tegen buitenlandse beïnvloeding van moskeeën krijgen burgemeesters en het Openbaar Ministerie (OM) meer macht.
19 nov 15:24
Het Marokkaanse Ministerie van Islamitische Zaken bouwt een grote moskee aan de Marokkaanse-Mauritaanse grens
19 nov 15:03
Gebedshuizen zoals moskeeën, kerken, synagogen en tempels worden uitgezonderd van de mondkapjesplicht die vanaf 1 december gaat gelden in publieke binnenruimten, stations en luchthavens.
19 nov 14:18
Het Marokkaanse Ministerie van Islamitische Zaken bereidt zich voor om deze week nog meer gebedshuizen te openen
15 nov 11:30
Forum voor Democratie wil afluisterapparatuur laten ophangen in salafistische moskeeën, als er een verdenking is van strafbare feiten. Dat zegt FVD-Kamerlid Theo Hiddema in het televisieprogramma WNL op Zondag.
11 nov 18:30
De Muradiye-moskee in Duisburg in het westen van Duitsland heeft dinsdag voor de derde keer een brief ontvangen met racistische opmerkingen
11 nov 18:10
Bij de Osmanlı-moskee aan het Steve Bikoplein in Zaandam is in de nacht van maandag op dinsdag een baksteen door de ruit gegooid.
6 nov 21:08
In Algerije wordt vandaag het vrijdaggebed weer hervat na een opschorting van zeven maanden.
6 nov 16:06
Oostenrijk heeft een moskee en een islamitische vereniging gesloten die werden bezocht door de terrorist die maandag vier mensen doodschoot in Wenen.
6 nov 14:14
De Oostenrijkse ministers van Binnenlandse Zaken en Cultuur hebben de sluiting van "radicale moskeeën" bevolen na de terreuraanslag maandag door een extremist in Wenen waarbij vier mensen omkwamen.
5 nov 14:23
Imam Yassin Elforkani houdt voorlopig geen vrijdagpreek in de Blauwe Moskee in Amsterdam.
3 nov 19:09
Een moskee in Noord-Frankrijk is het mikpunt van een anti-islam aanval waarbij een varkenskop werd achtergelaten in het gebedshuis
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi