Laatste nieuws over moskou
1 t/m 20 (van 104 artikelen)
28 mrt 15:21
De Russische president Vladimir Poetin heeft de bevolking zondag opgeroepen zich te laten inenten tegen het coronavirus, nadat is gebleken dat maar weinig inwoners zich laten vaccineren.
23 mrt 11:29
De Russische president Vladimir Poetin wordt dinsdag ingeënt tegen het coronavirus, maar het blijft geheim welk vaccin hij krijgt.
12 feb 9:28
Rusland staat klaar om de betrekkingen met de Europese Unie te verbreken bij het afkondigen van economische sancties tegen het land.
1 feb 22:23
Oussama Idrissi maakt het seizoen af bij Ajax. De koploper van de Eredivisie huurt de vleugelaanvaller van Sevilla.
17 jan 21:31
De EU-lidstaten Litouwen, Letland en Estland roepen op tot Europese maatregelen tegen Moskou na de arrestatie van de Russische oppositieleider Navalni.
17 jan 19:46
De vorig jaar vergiftigde Russische oppositieleider Aleksej Navalni is kort na aankomst op Russische bodem aangehouden door de politie.
5 dec 10:22
Rusland is zaterdag het eerste land dat mensen op grote schaal gaat inenten tegen het coronavirus.
2 dec 15:43
De gezondheidsautoriteiten in Rusland beginnen volgende week met een massale inentingscampagne tegen Covid-19.
1 dec 9:20
Rusland heeft dinsdag een recordaantal sterfgevallen en nieuwe besmettingen met het coronavirus gemeld.
30 nov 15:31
Rusland is begonnen met het vaccineren van burgers in Moskou tegen Covid-19.
22 nov 14:02
De Russische president Vladimir Poetin wil samenwerken met elke Amerikaanse president, maar is nog altijd niet klaar om de verkiezingsoverwinning van Joe Biden te erkennen.
31 okt 10:31
Armenië, dat is verwikkeld in een gewapend conflict met Azerbeidzjan, wil met Rusland in gesprek over bescherming.
30 okt 11:13
De autoriteiten in de Russische hoofdstad Moskou hopen volgende maand op grote schaal inwoners te kunnen vaccineren tegen het coronavirus.
22 okt 19:06
Het aantal doden in het conflict tussen Armenië en Azerbeidzjan over de betwiste regio Nagorno-Karabach gaat richting de vijfduizend.
21 okt 16:44
De Franse justitie beschuldigt zeven verdachten die worden voorgeleid in de zaak van de onthoofde Franse leraar onder meer van medeplichtigheid aan een terroristische moord.
12:21
In de Russische hoofdstad Moskou gaan de komende maanden massale vaccinaties tegen het coronavirus van start.
17 okt 11:54
De verdachte van de onthoofding van een Franse geschiedenisleraar in een Parijse voorstad is een 18-jarige man van Tsjetsjeense afkomst en geboren in Moskou
17 okt 2:09
Vier mensen, onder wie een minderjarige, zijn in de nacht vrijdag op zaterdag aangehouden na de onthoofding van een geschiedenisleraar op vrijdag in een voorstad van Parijs.
9 okt 10:27
De ministers van Buitenlandse Zaken van Armenië en Azerbeidzjan gaan vrijdag naar Moskou om te praten over een wapenstilstand in de conflictregio Nagorno-Karabach.
7 okt 16:57
Frankrijk beschuldigt Turkije van militaire betrokkenheid aan de kant van de Azerbeidzjanen in het conflict over de Nagorno-Karabach regio met Armenië.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi