Laatste nieuws over moslim
61 t/m 80 (van 1727 artikelen)
12 mei 5:02
De Verenigde Naties buigen zich woensdag over het lot van de Oeigoeren, een minderheid in China die te lijden heeft onder het communistische regime.
7 mei 15:06
De Pegida-protestbeweging tegen de islamisering van het Westen is door de veiligheidsdienst van de Oost-Duitse deelstaat Saksen als 'bewezen extremistisch' bestempeld.
30 apr 18:58
Een moskee in het noordwesten van Frankrijk is voor de tweede keer in drie werken beklad met racistische leuzen.
27 apr 20:24
Egypte heeft dinsdag het bevel gegeven om tientallen gevangengenomen oppositieleden, waaronder die van de Moslimbroederschap in Caïro en Alexandrië, vrij te laten
24 apr 9:05
De Amerikaanse president Joe Biden gaat er bij de zes belangrijkste bondgenoten van de Verenigde Staten op aandringen dat zij de druk op China opvoeren
20 apr 15:09
In bijna een derde van alle landen wordt de vrijheid van godsdienst geschonden.
19 mrt 7:06
Oeigoerse ouders die vanwege werk of studie naar het buitenland gingen, hebben hun kinderen vaak al jaren niet meer gezien of gesproken.
15 mrt 10:03
De PVV stelt als voorwaarde voor regeringsdeelname een forse beperking van de immigratie. Dat zei partijleider Geert Wilders maandag tegen de NOS.
13 mrt 11:03
Premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland heeft zaterdag met honderden aanwezigen de slachtoffers van de bloedige terreuraanslag in Christchurch herdacht.
10 mrt 18:09
Een 55-jarige inwoner van De Westereen is door de rechtbank in Leeuwarden veroordeeld tot een geheel voorwaardelijke geldboete.
9 mrt 7:10
De meeste mensen die eerder een Amerikaanse visum werd geweigerd vanwege het tijdelijke inreisverbod voor sommige islamitische landen, mogen opnieuw een aanvraag doen
7 mrt 7:54
Zwitserland stemt zondag over een verbod op gezichtsbedekkende kleding in openbare plaatsen.
5 mrt 13:45
Een rechtbank in Keulen heeft het verscherpte toezicht op de Alternative für Deutschland (AfD), de grootste oppositiepartij van Duitsland, verboden.
25 feb 22:21
"Feiten spreken luider dan woorden, genocide in Xinjiang is een regelrechte leugen".
25 feb 15:11
De Tweede Kamer vindt dat China volkerenmoord op de Oeigoerse moslimminderheid pleegt.
23 feb 11:04
Het Canadese parlement heeft maandag een niet-bindende motie goedgekeurd die de behandeling van Oeigoeren door China als genocide bestempelt.
22 feb 18:20
38 procent van de ondervraagde Nederlanders geeft aan negatief te denken over moslims.
16 feb 18:38
Een ruime meerderheid van het Franse parlement is akkoord met een stevigere aanpak van de radicale islam, die door de minister van Binnenlandse Zaken een ziekte wordt genoemd.
11 feb 16:26
In Frankrijk zijn vijf verdachten opgepakt voor het met de dood bedreigen van een influencer die op Instagram haatuitspraken over de islam deed.
4 feb 16:12
Onder de bevolking van Myanmar heersen angst en verwarring na de militaire coup in het land. Media vrezen voor een veel strenger beleid onder het militaire bestuur.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi