Laatste nieuws over moslimbroederschap
1 t/m 20 (van 80 artikelen)
25 okt 21:49
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft de noodtoestand in zijn land na 4,5 jaar beëindigd.
23 jun 13:43
CDA-fractievoorzitter Wopke Hoekstra heeft PVV-leider Geert Wilders aangevallen op zijn behandeling van de affaire rond PVV-Kamerlid Dion Graus.
27 apr 20:24
Egypte heeft dinsdag het bevel gegeven om tientallen gevangengenomen oppositieleden, waaronder die van de Moslimbroederschap in Caïro en Alexandrië, vrij te laten
19 jan 15:17
Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) heeft besloten toch geen subsidie te geven aan de organisatie Islamic Relief Worldwide (IRW)
18 jan 15:39
Een Egyptische rechtbank heeft uitspraak gedaan over de inbeslagname van bezittingen van 89 leden van de Moslimbroederschap, waaronder de overleden Egyptische president Mohamed Morsi.
13 aug 16:27
Een prominente figuur in de Egyptische Moslimbroederschap is donderdag overleden in de Egyptische hoofdstad Caïro tijdens het uitzitten van een gevangenisstraf.
29 apr 17:53
De Moslimbroederschap heeft een driestappenplan voorgesteld tegen de plannen van Israël om de Westelijke Jordaanoever te annexeren.
13 feb 17:00
Hij werd donderdag gehoord in het omstreden onderzoek van de Tweede Kamer naar buitenlandse geldstromen naar moskeeën.
19 jun 18:15
De Egyptische ex-president Mohamed Morsi is in gevangenschap vermoord en de Egyptische regering heeft niets gedaan om dat te voorkomen. Dit zei de Turkse president Erdogan over zijn bondgenoot Morsi.
18 jun 9:15
De maandag overleden afgezette Egyptische president Mohamed Morsi is dinsdag begraven. Zijn familie liet weten dat hij naast andere prominente figuren uit de Moslimbroederschap ligt op een begraafplaats in Caïro.
23:09
De Moslimbroederschap houdt de Egyptische autoriteiten verantwoordelijk voor de dood van oud-president Mohamed Morsi. De politieke tak van de islamistische beweging zegt dat de mensenrechten van de afgezette leider niet zijn gerespecteerd.
18:17
De afgezette Egyptische president Mohamed Morsi is dood. Hij viel volgens de staatstelevisie flauw in de rechtszaal en zou vervolgens zijn overleden.
30 apr 15:48
De regering-Trump wil de Moslimbroederschap voortaan aanduiden als buitenlandse terreurorganisatie. Dat heeft het Witte Huis dinsdag gezegd.
22 nov 13:07
Het Egyptische Hof van Cassatie heeft dinsdag de levenslange gevangenisstraf van de afgezette president Mohamed Mursi geschrapt.
30 mei 9:25
Een militaire rechtbank in Egypte heeft zondag acht vermeende aanhangers van de Moslimbroederschap ter dood veroordeeld wegens het aanzetten tot geweld en aanslagen.
20 nov 14:09
Egyptische aanklagers hebben de doodstraf geëist tegen de afgezette president Mohammed Morsi en een aantal leiders van diens Moslimbroederschap.
20 jun 11:25
Een Egyptische rechtbank heeft donderdag de leider van de Moslimbroederschap ter dood veroordeeld.
6 mei 11:48
De Moslimbroederschap keert als organisatie nooit meer terug.
24 mrt 13:09
Een rechtbank in het zuiden van Egypte heeft maandag 529 aanhangers van de afgezette president Mohammed Morsi ter dood veroordeeld.
10 mrt 11:17
De Verenigde Arabische Emiraten hebben de Moslimbroederschap als terroristische organisatie bestempeld.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi