Laatste nieuws over moslimdiscriminatie
21 t/m 40 (van 193 artikelen)
26 aug 16:58
Op het boerkiniverbod in sommige Franse steden is over de hele wereld met veel kritiek en boosheid gereageerd.
26 aug 15:00
De Marokkaanse minister van Toerisme, Lahcen Haddad, heeft zich gemengd in de discussie over het boerkiniverbod in sommige Franse gemeentes.
25 aug 22:19
De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft een verkiezingsprogramma dat past op slechts één A4-tje, met daarop elf punten.
24 aug 13:46
Nadat enkele Franse steden een boerkiniverbod in het leven riepen hebben sommige agenten de naleving ervan wel heel strikt genomen. Dat leidde tot trieste situaties.
23 aug 21:30
De keuzevrijheid van moslima's in Europa, het blijft een lastig en triest verhaal. Sinds korte tijd is daar nu het boerkiniverbod bij gekomen.
22 aug 17:12
Elf jaar geleden kwam de boerkini uit, ontworpen door Ahiida Zanetti. Haar website wordt overspoeld met bestellingen en verzoeken voor meer informatie.
20 aug 19:08
Over de kleding van moslima's is in Frankrijk en andere westerse landen veel te doen. Zeker nu sommige Franse gemeenten een boerkiniverbod hebben ingesteld.
19 aug 13:43
De christendemocraten in de Duitse regering willen het dragen van gezichtsbedekkende kleding in onder meer het onderwijs, aan het gemeenteloket en in de rechtszaal verbieden.
18 aug 17:12
Het kabinet ziet niets in een boerkiniverbod. Dat zei minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) donderdag.
17 aug 12:44
Gisteren pakte De Volkskrant groots uit met een artikel over de veiligheid op Schiphol.
17 aug 12:04
De politie in het Franse Cannes heeft al vier badgasten beboet die zich in een boerkini op het strand hadden gewaagd.
14 aug 11:40
De rechter in Nice heeft bepaald dat het boerkiniverbod dat sinds kort van kracht is in de Franse badplaats Cannes wettelijk is toegestaan. Dat meldt de BBC zaterdag.
13 aug 17:24
Opnieuw is een museum in opspraak geraakt om het discrimineren van Marokkanen in Nederland. Ditmaal deed een medewerker van het Visserijmuseum in Woudrichem een duit in het zakje.
11 aug 0:25
Nadat onze redactie de kwestie rondom de gediscrimineerde Jaouad bij het Van Gogh Museum in Amsterdam in de publiciteit bracht is er veel ophef ontstaan.
10 aug 19:07
Columniste Ebru Umar moet zich op twee dagen in september verantwoorden voor een Turkse rechtbank.
9 aug 12:43
De familie van de scholier die bijna een jaar geleden in Irving in de Amerikaanse staat Texas werd gearresteerd, omdat hij een klok had gemaakt die werd aangezien voor een bom, heeft zijn toenmalige school aangeklaagd.
5 aug 21:01
Een halal supermarkt in Parijs moet van de plaatselijke autoriteiten verplicht varkensvlees en alcohol verkopen en anders riskeert de ondernemer sluiting.
3 aug 13:41
De Franse president François Hollande heeft zich ongewoon pittig uitgelaten over de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.
3 aug 12:34
De Amerikaanse president Barack Obama vindt de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump ongeschikt om te dienen als president.
15:58
De schutter die vrijdag in een Münchens winkelcentrum negen mensen vermoordde en er zestien verwondde, koesterde volgens de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) rechts-extremistisch en racistisch gedachtegoed.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi