Laatste nieuws over moslimdiscriminatie
81 t/m 100 (van 193 artikelen)
4 apr 12:08
Afgelopen weekend zijn een jonge vrouw en haar moeder belaagd in een Albert Heijn in winkelcentrum Bilgaard in Leeuwarden.
4 apr 11:51
Een Amerikaanse juf is voorlopig geschorst omdat ze een jongetje in haar klas terrorist noemde.
1 apr 14:00
De Marokkaanse overheid heeft met een officiële reactie laten blijken niet blij te zijn met de islamofobe actie van gisterochtend.
29 mrt 18:00
De blonde leider van de vrijheid heeft ten koste van moslims en de islam weer voor oproer gezorgd in de Kamer.
29 mrt 13:49
Het Turkse meisje Betul die enkele dagen geleden het slachtoffer werd van discriminatie heeft het hele filmpje die zij tijdens het incident had opgenomen gedeeld met Demet TV.
23 mrt 11:51
De Republikeinse presidentskandidaat Ted Cruz heeft de woede van de autoriteiten in New York over zich afgeroepen met een voorstel moslimbuurten te laten "veiligstellen" door de politie.
22 mrt 12:59
Mensen met een nationaliteit van een islamitisch land mogen niet meer werkzaam zijn op beveiligde delen en in zenuwcentra van Nederlandse luchthavens.
21 mrt 14:10
Moslima's die in Nederland een hoofddoek dragen ervaren grote moeite om een stageplek te vinden.
18:52
De wereld schudt op haar grondvesten. Onzekerheid als gevolg van crisis, oorlogen en aanslagen wordt nationaal en internationaal uitgebuit.
16 mrt 19:16
Geert Wilders riep onlangs op om in verzet te komen. Rechtsextremisten gebruiken deze oproep om gewelddadig te zijn tegen onder meer vluchtelingen.
16 mrt 11:29
De anti-islambeweging Pegida wil vrijdag tijdens de eerste openbare zitting van de strafzaak tegen Geert Wilders met een demonstratie steun betuigen aan de PVV-leider.
10 mrt 18:46
Een goede registratie van incidenten tegen moslims is nodig.
10 mrt 15:33
De gemeente en de islamitische gemeenschap in Rotterdam willen de weerbaarheid van de moskeeën in de stad versterken.
9 mrt 11:29
Vicepremier en minister van Integratie Lodewijk Asscher gaat donderdag in Leiden in gesprek met moslimorganisaties na dreigementen tegen meerdere moskeeën.
8 mrt 18:51
De aanklachten tegen Wilders naar aan leiding van zijn Marokkanen-uitspraken zijn bekend. Hij staat terecht voor het aanzitten tot haat en discriminatie, belediging en uitlokking.
7 mrt 11:15
Veel rechtsextremisten in Duitsland zijn legaal in bezit van vuurwapens, meldt de Duitse zender SWR.
4 mrt 11:20
"Molenbeek is de Gazastrook van West-Europa." Dat zegt Geert Wilders in een gesprek met de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat vrijdag verschijnt.
3 mrt 18:08
Een aantal mensen dat zich benadeeld voelt door de omstreden Marokkanen-uitspraken van PVV-voorman Geert Wilders in maart 2014, wil daar een schadevergoeding voor.
2 mrt 17:21
De man die zaterdagavond een molotovcocktail naar een moskee in Enschede gooide, wordt verdacht van poging tot brandstichting met een terroristisch oogmerk.
1 mrt 17:43
In tegenstelling tot synagogen hoeven moskeeën in Nederland niet te rekenen op snel en daadkrachtig ingrijpen vanuit de politiek.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi