Laatste nieuws over moslimhaat
1 t/m 20 (van 146 artikelen)
5 dec 20:54
Een paar duizend mensen hebben zondag in Parijs gedemonstreerd op de plek waar de uiterst rechtse Franse commentator Éric Zemmour zijn eerste campagnerally wilde houden.
4 dec 17:19
Verschillende moslimorganisaties zijn zaterdag een petitie gestart waarin ze Talpa vragen "kleur te bekennen" in het racismedebat.
3 dec 20:05
Zes grote moslimorganisaties willen dat mediabedrijf Talpa kleur bekent in het racismedebat.
3 dec 18:10
Talpa legt de oproep van een aantal Nederlandse moslimorganisaties om de samenwerking met de tv-familie Meiland te heroverwegen naast zich neer.
3 dec 16:53
De moslimgemeenschap in Nederland roept Talpa op om de samenwerking met de tv-familie Meiland te verbreken.
2 dec 12:46
Erica Meiland heeft voor het eerst gereageerd op de commotie die is ontstaan vanwege anti-islamuitspraken in haar biografie.
2 dec 12:27
Ook Maxi-Cosi heeft de samenwerking met Maxime Meiland opgezegd.
30 nov 17:53
De familie Meiland hoeft zich vooralsnog geen zorgen te maken dat Talpa de samenwerking stopt vanwege de islamofobe uitspraken van Erica Meiland.
30 nov 15:48
Meerdere bedrijven hebben de afgelopen dagen de samenwerking opgezegd met de tv-familie Meiland. Ook NIVEA, een van de grootste producenten van huidverzorgingsproducten, werkt niet meer samen met de tv-familie Meiland.
30 nov 13:26
De extreemrechtse PVV-leider Geert Wilders heeft zijn steun uitgesproken voor Erica Meiland.
29 nov 21:56
Het matrassenmerk Emma heeft besloten om per direct de samenwerking met Maxime Meiland te beëindigen.
25 nov 16:37
Hallmark stopt definitief met de verkoop van kaarten en boeketten waarop bekende uitspraken van de tv-familie Meiland staan.
15 sep 19:09
Een Amerikaanse vrouw is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 53 jaar omdat ze een bomaanslag op een moskee had georganiseerd in augustus 2017.
5 jul 18:42
Bij de Westermoskee in Amsterdam is zondagavond een ruit ingegooid met een bierfles.
8 jun 12:54
De politie in Wolverhampton in het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft maandag twee tieners gearresteerd nadat er afgelopen weekend beelden verschenen van een racistische aanval op een moslimgezin.
15:06
De Pegida-protestbeweging tegen de islamisering van het Westen is door de veiligheidsdienst van de Oost-Duitse deelstaat Saksen als 'bewezen extremistisch' bestempeld.
30 apr 18:58
Een moskee in het noordwesten van Frankrijk is voor de tweede keer in drie werken beklad met racistische leuzen.
19 mrt 7:06
Oeigoerse ouders die vanwege werk of studie naar het buitenland gingen, hebben hun kinderen vaak al jaren niet meer gezien of gesproken.
15 mrt 10:03
De PVV stelt als voorwaarde voor regeringsdeelname een forse beperking van de immigratie. Dat zei partijleider Geert Wilders maandag tegen de NOS.
13 mrt 11:03
Premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland heeft zaterdag met honderden aanwezigen de slachtoffers van de bloedige terreuraanslag in Christchurch herdacht.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi