Laatste nieuws over moslimhaat
61 t/m 80 (van 82 artikelen)
31 aug 10:46
De Indiase deelstaat Assam heeft 1,9 miljoen inwoners geschrapt van het Nationale Burgerregister (NRC). Deze lijst is bedoeld om 'buitenlandse indringers' te weren. Hij telt 31 miljoen namen.
26 aug 11:26
Onlangs verscheen een video online waarin te zien is hoe twee meisjes op de grond worden gewerkt, met eieren worden bekogeld door een groep jongens
24 jul 10:09
Gebruikers kunnen middels de App anoniem meldingen doen van islamofobe agressie.
5 jul 21:17
Human Rights Watch beschuldigt de Sri Lankaanse regering van medeplichtigheid bij geweld tegen de moslimgemeenschap
10 jun 16:19
Één of meer onbekenden hebben in het Duitse Bremen en Kassel twee moskeeën vernield en 50 exemplaren van de koran verscheurd en in de toiletten gedumpt
26 mei 10:13
Moskeeën in Californië, Connecticut en Queens zijn het doelwit geweest van brandstichting en vandalisme
7 mei 16:39
Een extreemrechtse politieke partij die de uitzetting van alle moslims eist en het land bewaart voor zijn 'etnische gemeenschap', zal voor de eerste keer deelnemen aan de verkiezingen in Denemarken.
2 mei 18:33
Ongeveer zes weken na de aanslagen in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is nog een slachtoffer bezweken aan zijn verwondingen. Het gaat om een Turks staatsburger en zijn dood werd donderdag door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt.
4 mrt 10:34
Een grote vertaalsite, de Franse dienst Reverso, ligt onder vuur. Wie vertalingen zoekt, kan racistische voorbeelden te zien krijgen, meldt persbureau AFP.
19 mrt 14:18
De politie en het Openbaar Ministerie doen geen verder onderzoek naar de vermeende mishandeling van een 15-jarig meisje uit Emmeloord.
13 feb 15:03
De Haagse as-Soennah moskee heeft een dringende oproep gedaan aan ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers om moslimhaat hoger op de politieke agenda te zetten.
30 okt 9:20
De partij trekt o.a. ten strijde 'tegen de huidige politiek vol moslimhaat, xenofobie, racisme, verdeeldheid en uitsluiting'.
28 feb 11:50
Een Marokkaanse jongeman woonachtig in Praag,Tsjechië, beschreef zijn ervaringen als moslim immigrant tijdens een interview in de ochtendshow 'Prague Morning'.
10 apr 16:32
De politie heeft zondagmiddag tijdens een demonstratie van anti-islambeweging Pegida in Den Haag meerdere mensen aangehouden.
18 mrt 20:45
De zes mensen die vrijdagmorgen op weg waren naar het proces tegen Geert Wilders en bij Schiphol zijn aangehouden, zijn weer op vrije voeten gesteld.
28 feb 20:08
Een 33-jarige man heeft geprobeerd brand te stichten in een moskee in Enschede.
27 feb 21:14
Het Nederlands Verbond voor Progressief Jodendom heeft de moslimgemeenschap sterkte gewenst na de dreigbrieven die afgelopen week bij verschillende moskeeën zijn bezorgd.
27 feb 14:16
De politie in Amsterdam heeft zaterdag de voorman Edwin Wagensveld van de anti-islambeweging Pegida aangehouden toen hij tijdens een toespraak een hakenkruis liet zien.
29 jun 21:57
Nederland staat nog steeds scherp op het netvlies van jihadisten.
25 mrt 11:57
Een groep joden en moslims wil in Amsterdam binnenkort een grote vredesconferentie organiseren.
<< < 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi